jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.645
- Поени од реакции
- 27.609
Значи Пригожин вика не било обид за пуч, туку протест. Некој од МО само бил нервозен.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи Пригожин вика не било обид за пуч, туку протест. Некој од МО само бил нервозен.
Ако беа Вагнер способни за стратешки маневри, зошто не направија показно во Украина? Последната точка е симболична и субјективна.Тука читајте ја последната точка![]()
Ќе се дознае цела вистина, ако не директно, тогаш индиректно преку превземените акции. Мене уште ми е сомнителни све ова.Ја си кажав…
Ако испадне дека стварно џукелите од МО (први)ги бомбардирале вагнерци, и ако Шојгу и тајфата останат..
Се треска од земја братот. Да имаше воља, ќе беше срамнета колоната.Ако беа Вагнер способни за стратешки маневри, зошто не направија показно во Украина? Последната точка е симболична и субјективна.
Автоматски споено мислење:
Ќе се дознае цела вистина, ако не директно, тогаш индиректно преку превземените акции. Мене уште ми е сомнителни све ова.
За дебакл имаат концензус и едните и другите. Ретко некој го дели моето мислење.Се треска од земја братот. Да имаше воља, ќе беше срамнета колоната.
Меѓутоа чисто ми беше кој е неговиот став окулу ,,долгата војна,, и почетната инвазија. Очигледно и они го сметаат тоа во Киев за дебакл. Е сеа ние сме ЛГБТ, севеџани, све најлошо, ама што е он?
Па сеа зависи од кој агол гледаш.Што ќе биди со сите нивни операции низ светот, престануваат да оперираат? Прилчен голем чекор назад за Русија ако е така.
не би рекол, повеќе ми личи на обид за маскирање-прикривање и правење на Пригожин тоа што не е, нема ниту еден збор за оние кои го финансирале и изготвиле ова сценарио. Ова беше класичен обид за државен удар а дека се работи за сценарио да се потсетиме на изјавите кои ги пласираше пред да ја ја отпочне акцијата.