Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    762
Дечки не следам, тука знам се најголемите воени познавачи во форумов. До кај е војнава кој победува, не за друго цените на бензин, нафта у курац отидоа не се издржува више. :pos:
Готово, украинците победиjа..сите викаме сега слава украини...уште пехарот да го добие зелениот и целата работа ќе биде наредена.

Што ти треба бензин, нафта...купи си точак...таман ќе допридонесеш позитивно на глобалното загревање.

Дечки треба да прајме Руска партија во Македонија, во форумов не има 100-тина души сигурни. Ќе го обвиниме Тито за сите неправди што ни ги има напраено после WW2 на нас русофилите, само Сталин, Путин, Ленин признавам, треба да ја исправиме неправдата што ни беше нанесена. Смрт за Тито само Сталин и Путин :roker:
Како успеа да ги ставиш Сталин, Ленин и Путин во ист контекст…
Прво Ленин е еврејско кукавичко јајце, Сталин е чивекот кој има нанесено најмногу штета на словенскиот народ. Путин нема врска со нивните идеологии, баш напротив…
Тито незнам што да мислам, јас лично само штета имам видено од тој педер.

Како успеа да ги ставиш Сталин, Ленин и Путин во ист контекст…
Прво Ленин е еврејско кукавичко јајце, Сталин е чивекот кој има нанесено најмногу штета на словенскиот народ. Путин нема врска со нивните идеологии, баш напротив…
Тито незнам што да мислам, јас лично само штета имам видено од тој педер.
Ја као Русофил сакам се што излегло од Русија, тие се светци. Штом имаш видено лошо од Тито и ти си за кај нас… Русофили за посилна Македонија!!!

Ја као Русофил сакам се што излегло од Русија, тие се светци. Штом имаш видено лошо од Тито и ти си за кај нас… Русофили за посилна Македонија!!!
Јас сум НАТОфил, за постудена и посиромашна Северџанија.

Јас сум НАТОфил, за постудена и посиромашна Северџанија.
Иначе за Тито си во право педерче невидено ни помогнал да напрајме држава , што убаво ќе ни беше Бугарија да бевме, со Сталин и другите наши херои во варшавски пакт. Слава Русија и само напред Путине, гази се машино!!!!

Јас сум за НАТО. Да ти земат 8, па да ти дадат 1но на вересија да му го вратиш 2. Со пропаганда дека ќе ти дадат 12, некогаш.

Иначе за Тито си во право педерче невидено ни помогнал да напрајме држава , што убаво ќе ни беше Бугарија да бевме, со Сталин и другите наши херои во варшавски пакт. Слава Русија и само напред Путине, гази се машино!!!!
Си читал историја? Кој му ја дал Југославија на Тито? Кој ги победил фашистите?
Него нема врска јас не го сакам ради национализациите.

@Chiesa брат оздравувај побрзо, моментално на Јувентус му требаш највеќе, батали Русија и Украина...
Јас сум за НАТО. Да ти земат 8, па да ти дадат 1но на вересија да му го вратиш 2. Со пропаганда дека ќе ти дадат 12, некогаш.
Ја сум за Русија, секогаш сум сакал да идам таму на печалба, не кај овие изродиве од запад гејови траверси. Само Русија идам таму да живеам!
Автоматски споено мислење:

Абе
Па нашите ги победиле, нема збор за тоа. Само Русија, Бугарија и варшавски пакт. Тито е крив штоне бевме со нашите браќа.

Ake odi be ligush eden,

Baraj si bugarski forumi i tamu drmoseri zoshto kako.
Ovde si doshol na gosti pa i da ti gi citame glupostite sekoj den .
I aj shto se gluposti ama sekoj den se edno isto.

A vo sushtina neposmen seljak.

A za Putin ic ne me boli ni 1% a ni za Zelenski nitu pa za Vucic .
Ama edno znam, Mecka vo picka ne se cepka.

A ti odi i baraj kaj Bajden pravdina

Леле која хистерија....

Не сум на гости оти сум државјанин на С.Македонија.

Новиов некако цело време накурчен.

Ова му доаѓа исто со Бугарите шо ви праат вас?
И они велат дека сте една нација, дека конечно треба да се ослободите од југословенско комунистичките лаги.

Леле која хистерија....

Не сум на гости оти сум државјанин на С.Македонија.

Што значи било каква расправа на било какво ниво, макар и форумско а кое се однесува за тековни настани во светот кои имаат значајно влијание на средината во која живеам јас и моите најмили а во која би помогнал за зголемување на хистеријата, очајот

Ова му доаѓа исто со Бугарите шо ви праат вас?
И они велат дека сте една нација, дека конечно треба да се ослободите од југословенско комунистичките лаги.
Русите викаат дека голема грешка било што создале бугарска држава врз територијата на Македонија. Можеби после украјна ќе почнат специјална операција за денацификација на бугарија?

Русите викаат дека голема грешка било што создале бугарска држава врз територијата на Македонија. Можеби после украјна ќе почнат специјална операција за денацификација на бугарија?

Да бе нема грешка.

Нека го поминат Миколаив прво па ќе прајме муабет.

што лупаат па овие?
не се кажуваат вакви работи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom