Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Освен нуклеарка како би личела таа ескалација? Толку работи се случија и цело време се збори дека русите можат да ескалирааат ако сакаат па ме интересира освен со нуклеарка што друго би направиле со ескалација?
Освен нуклеарка како би личела таа ескалација? Толку работи се случија и цело време се збори дека русите можат да ескалирааат ако сакаат па ме интересира освен со нуклеарка што друго би направиле со ескалација?
не знам дали сериозно прашуваш или тролаш!Освен нуклеарка како би личела таа ескалација? Толку работи се случија и цело време се збори дека русите можат да ескалирааат ако сакаат па ме интересира освен со нуклеарка што друго би направиле со ескалација?
Три години гаѓаат железнички, аеродроми, мостови, хидроелектрани, електрична мрежа.Ова што го пиша Рон плус гаѓање на болници, мостови, железнички, хидроелектрани, финансиски институции, значајни економски оператори. Комплетна водена блокада увоз извоз преку Одеса итн значи во моментов Русија далеку е од користење на 100% штета
Доколку РФ посакува победа без многу жртви, требаше уште многу порано тоа да го стори. САД или Израел како функционираат, го обезглавуваат противникот па многу полесно војуваат. Бар Израел го покажа тоа со Хезболах.уништување на сите владини згради и министерства на Украина би било ескалација. Егзодус на државниот врв со ракети исто така. Има многу опции.