Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    800
Нит сум те опцул, ниту наебал све женско што имаш. Дури ни цитро и оној светадебарца не сум ги пцуел.
Така да не квичи.
Иако сум многу повеќе лично засегнат со конфликтот него ли ти.

Менталниот капацитет говори многу јасно за тебе, и беше демонстриран преку наративите за десанти на киев, т-55 , кинески анализи за кинжали и тн.

Ама терај си филмот, само немој да се жалиш после.

Не си опцул ама лајкаш таму кај шо пцујат. Очигледно ти се праи ќеф.

Најголемо дно сте собрани тука на темава. Мрсули и шлајмови.

Бегај во Грузија ако ти е страв на фронт дека ќе те соберат, а за бомбардирањата чим не си блиску до граница немаш галје :icon_lol:

Поголеми шанси имам дека ќе бидам озрачен од радиација него на фронт да завршам :toe:

Ок, најважно е што Русија победува на сите полиња, и сите твои предвидувања анализи се покажаа неточни и тотално спротивни од реалноста.
Сега поплачи си у тишина, имаш право.

Ок, најважно е што Русија победува на сите полиња, и сите твои предвидувања анализи се покажаа неточни и тотално спротивни од реалноста.
Сега поплачи си у тишина, имаш право.
Deckoto samo si e dosleden, nisto drugo. Si ima toj istorija na promasuvanja vo analizite.
Iskreno ne pamtam nesto da trefnal, pa makar i na srekja :toe:
Pozitivna strana mu e toa sto za razlika od ostanatite eksperti, ne si go izbrisa akauntot i ne si smeni nik. Hrabro gi izdrza site mocanja , zasluzeni bi rekol. No toa ne e pricina da se mesa familija, pa makar i virtuelno.

Deckoto samo si e dosleden, nisto drugo. Si ima toj istorija na promasuvanja vo analizite.
Iskreno ne pamtam nesto da trefnal, pa makar i na srekja :toe:

Во право си. Ко почна војната мислев Русија ќе ја прегази Украина за пет дена, а еве две години подоцна се тепаат за плантажи со кромид на влезот од некојси град Часов Јар.

Ни на крај памет не ми текна дека Украина редовно ќе ракетира Руски воени авио бази на 300 километри од граница.

Шо е право, право е.

Во право си. Ко почна војната мислев Русија ќе ја прегази Украина за пет дена, а еве две години подоцна се тепаат за плантажи со кромид на влезот од некојси град Часов Јар.

Ни на крај памет не ми текна дека Украина редовно ќе ракетира Руски воени авио бази на 300 километри од граница.

Шо е право, право е.
Znaes ti dobro na sto mislam.
Ama strancite :свиркам:

Есапот дома и на пазар не е ист.

Ама тоа е кога бајрам со паметот си праат.

Шо е право, право е.

Вака ќе бегаат твоиве за скоро
Saigon-hubert-van-es.jpg

Не си опцул ама лајкаш таму кај шо пцујат. Очигледно ти се праи ќеф.

Иронично е што во истото обвинување за навредување, ти и самиот навредуваш. Поише ефект ќе имаше ако се воздржеше, вака помалку се пукаш во нога (помалку повеќе). :unsure:

Back
На врв Bottom