Пререгистрација на моторни возила

• Креатор на темата Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување Време на започнување
T

Tetro

Гостин
Denes, megu drugoto, i edno pismo.
email_icon_small.gif

vo nego livce edno, trosno, malecko....

POTSETUVANJE ZA OBNOVA NA REGISTRACIJA

Pochituvan/a
Ime i Prezime​
ulica i broj​
postenski broj, grad​

Registracijata na VASETO VOZILO XX-YYY-XX
Vi istekuva na dd.mm.yyyy

Dozvolete ni povtorno da bideme del od Vaseto sekojdnevie - OBNOVETE ja registracijata vo stanicata za tehnicki pregled i registracija na motorni vozila PSS i nie ke se pogrizime vaseto vozilo da bide tehnicki ispravno.

Sakam da prasam, ako nekoj/a znae, da ne slucajno ima nekoi izmeni vo zakonite, ako ne go registriras navreme, da ne slucajno se plaka nekoj bonus, kazna?
Ili ova im e obid na PPS da dobijat nekoj licen bonus od interes?

Па под обнова на регистрација мислам дека се подразбира да си ја продолжиш истата, а не да смениш таблички :) Сеуште не е обавезно да мора нови да се ставаат.

На мен ми стига истото писмо и за двете коли. Технички и осигурувајне праам у приватен сервис (забравих му го името), и од там ми праќат.
Ништо особено, одеш на технички, зимаш си осигурувајне, и одеш да ти заверат сообраќајната у МВР.

На мен ми стига истото писмо и за двете коли. Технички и осигурувајне праам у приватен сервис (забравих му го името), и од там ми праќат.
Ништо особено, одеш на технички, зимаш си осигурувајне, и одеш да ти заверат сообраќајната у МВР.
am, ako zadocnis nekoj den?
dali vo megjuvreme izmislija nekoj nov zakon, ili se po staro si e

am, ako zadocnis nekoj den?
dali vo megjuvreme izmislija nekoj nov zakon, ili se po staro si e
Досега не сам задоцнувал, и не знам..
Ама мислам оти ништо нема да ти напраат. Само гледај полиција да не те фате, оти казната е соленка.

Denes, megu drugoto, i edno pismo.
email_icon_small.gif

vo nego livce edno, trosno, malecko....

Sakam da prasam, ako nekoj/a znae, da ne slucajno ima nekoi izmeni vo zakonite, ako ne go registriras navreme, da ne slucajno se plaka nekoj bonus, kazna?
Ili ova im e obid na PPS da dobijat nekoj licen bonus od interes?
ПСС ми праќаа и на мене додека беа у Радишани. Ако претходно си регистрирал кај нив, ги вадат од база податоците и адресираат до корисниците. Се работи за најобично потсетување, за да продолжиш да регистрираш кај нив. конкуренција :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom