Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Syphon Filter, мнг интересна игрица за сони, башка поише делови има.

Syphon ги имам свртено сите дела, ова на нигеров ќе ја симнам па ќе видам како ќе се одвива дејството. Фала инаку

Ја ко копиљ играв тоа шо ми беше интересно, нз сеа шо било легендарно шо не :D

Дај препорачајте некоја игра за Сони 1, немам дома што да играм па да симнам некоја да тепам време. Само немојте да препорачувате од оние легендарнине што сите ги знаеме од типот на Краш, Текен, MOH, Гран Туризмо итн... :P

pep.jpg

А да си купиш ти Сони ПС2 ? :D

Tony hawk pro skater
Twisted Metal
Colin McRae
V-Rally
Simpson wrestling

Џеки Чен си ја свртел, а Џејмс Бонд ? (озбилен сум) :D

Можам емулатор да симнам, ама сега ми е приоритет оваа конзола

Од овие што ги пиша сите ги имам свртено/играно, освен Џејмс Бонд, така да ставена е на download (y)

army men види ако ја немаш играно

Army men има многу продолженија, сигурно некој дел сум пропуштил

Mission Impossible е интересна, пробај ја ако не си ја пробал :)

Дај препорачајте некоја игра за Сони 1, немам дома што да играм па да симнам некоја да тепам време. Само немојте да препорачувате од оние легендарнине што сите ги знаеме од типот на Краш, Текен, MOH, Гран Туризмо итн... :P

:vozbud:(y)

Dino Crisis 2, Resi со диносауруси :D

Брееј еден пост напишав, и сите ме испоцитиравте ... А што се однесува до игриве што ми ги препорачувате само едно нешто ќе кажам....сите сум ги свртел, и виџиланте, дино крисис,џејмс бонд...

Аматери ниедни :LOL:

Брееј еден пост напишав, и сите ме испоцитиравте ... А што се однесува до игриве што ми ги препорачувате само едно нешто ќе кажам....сите сум ги свртел, и виџиланте, дино крисис,џејмс бонд...

Аматери ниедни :LOL:

епа оваа мислам не си ја свртел, таа како беше ФФ2?

Дајте некоја јака воена игрица, FPS, слична на COD и Brothers in Arms. Medal of Honor сум ги играл Allied Assault и Pacific Assault, у другиве делови се изгубив, не знам по ред како идат и дали се интересни. Плус нешто друго ако имате да кажете?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom