Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
FEAR 3....торентот си е во ред..

Големи најави а всушност ништо ново ...едноставна ко и првите две со се сите експанзии ..едноставно лесно предвидлива и прелесна за проаѓање...

Па колку што можав да приметам од видео рецензиите на интернет , играта блеска во Multiplayer co-op. Singleplayer-от не е ништо посебно.

Developed by Rockstar Leeds and built to run on a wide range of PCs

:cool:

Страшно ме разочара оваа игра, одвај продадоа 2 милиони копии (вкупно) не добија ревјус кој што одговара за рокстар и сега же ја префрлат на пц кој ја купи нека ја купи.

срање, боље RDR да ја рендерираат.
Гејб остана единствен што ги цени пц гејмерите.

Ако има заинтересирани од форумов за TF2 нека се зачленат во групава, да може да се собереме повеќе играчи од Македонија.
http://steamcommunity.com/groups/mkdtf2

Искочи Virtua Tennis 4, се надевам дека нема да биде (големо) разочарување ко 3ката.

Страшно ме разочара оваа игра, одвај продадоа 2 милиони копии (вкупно) не добија ревјус кој што одговара за рокстар и сега же ја префрлат на пц кој ја купи нека ја купи.

И мене ме разочара, а и GTA IV воопшто не ми се допадна, колите едвај се возат, досаден град (Liberty City), досадна приказна, го немаше шармот на Vice City и San Andreas.

Искочи Virtua Tennis 4, се надевам дека нема да биде (големо) разочарување ко 3ката.

Ехее, више од кога искочи Virtua Tennis 4, слична е на 3-ката, ако бараш лесен, забавен и аркаден тенис, Virtua Tennis 4 е идеална игра. Ама ако сакаш реалност во тенисот тука е Top Spin 4.

Ехее, више од кога искочи Virtua Tennis 4, слична е на 3-ката, ако бараш лесен, забавен и аркаден тенис, Virtua Tennis 4 е идеална игра. Ама ако сакаш реалност во тенисот тука е Top Spin 4.
За компјутер алудирав :), top spin ја нема за pc ако не се лажам, иначе 2ката virtua tennis мене ми беше најдобра од серијалот нивни, освен паѓањето кое го средија со 3ката али затоа 3ката и графички ме разочара а и беше премногу лесна, премногу, за разлика од 2ката која долго време ја совладував. Сега ме интересира нареднава каква ќе е, ако пак истиот кикс го направат нека одат во 3 лепе.

Tennis Elbow 2011 e супер тенис игра, Виртуа ме разочара целосно..

иначе 2ката virtua tennis мене ми беше најдобра од серијалот

Да дефинитивно, според мене ден денес најдобра тенис игра.

Иначе да Top Spin 4 ја нема за ПЦ, а штета што неможеш да ја пробаш, ептен добра тенис симулација е.

Али што знам би требало и на ПЦ да се појави.

Дај препорачајте нешто за мојава крнтија
РАМ 1ГБ
Процесор Intel Celeron 2.66
Графичка nVidia FX 5500

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom