Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
6795983165d31fbc69356184eb138774b8c231d320100130_FinalFantasy-XIII-Boxart-Final-360.jpg

Size 21.90 GB :vozbud::vozbud:

Да, но нема да излезе за PC... :nesum:

За 4 саати ја пуштаат бетата од RUSE

За 4 саати ја пуштаат бетата од RUSE

Lелеееееееееее луѓе помагајтеее сега прееска работеше асасинс криид 2 а после форматирањето0 сега бара некаков си продукт KEY???

Lелеееееееееее луѓе помагајтеее сега прееска работеше асасинс криид 2 а после форматирањето0 сега бара некаков си продукт KEY???

Што има врска мојот пост со твојот? Зошто ме цитираше?

Иначе за твојот проблем, изгледа ќе треба друг крак.

donev... од каде можам да ја купам ACII ? од таја страната кажими цена колку ca$h ке ме кошта со се шипмент ?

Што има врска мојот пост со твојот? Зошто ме цитираше?

Иначе за твојот проблем, изгледа ќе треба друг крак.

Леее брат извини можи на грешка сум те цитирал,сориии :uvo:

иначе можи ке треба ама не ми е јасно првиот пат после даунлоадирање на играта едно екстракт и се си работеше играта се уклучи зошто после форматирање не ЧИНИ ПМ да фатит ќе чекаме салам крак!

Шо мислите за играва случајно да не сте ја пробале ? Мислам да ја симанам ама братучет ми ја симнал ми вика тапа е и ја избришал ваше мислиње ?

Јас ја слегов неа паааа незнам мислам дека има и подобра,малце е тешка така да не би ти препорачал да ја спушташ НЕ ФРЛАЈ 3Гига за ЏАБЕ.Бтв Dragon Age Е многу добра игра Фициани е во право за читањето ама има скип :D и ТЕШКО Е МАЛЦЕ ДЕКА СО 4 карактери играш ама сепак за мене е добра.ИНаче препорака од мене супер марио

Moментално ја спуштам Batlefield Bad Company 2 Многу е добра играта Онлајн како и сите претходни батлфиелд.Ако на некој му треба играва ке му ја пуштам преку Team Viewer

Дај предложете нешто како Call of Duty,BattleField нешто така со 2 светска војна...по можност од поновите фала однапред.:wink:

Зашто бе никој не кажа дека е искочено демото за Just Cause 2?
Па ни ботовите од гејмспот и GT немаат инфо, само на Gamershell го има...

Зашто бе никој не кажа дека е искочено демото за Just Cause 2?
Па ни ботовите од гејмспот и GT немаат инфо, само на Gamershell го има...
Нешто стварно не е ко шо треба со демото.Пушти-су укочи лоадинг
едвај го пуштив демото не е лошо само тоа grapling hook е малку dodgy!?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom