Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Излезе AC2 за PC на АренаБГ. :smir:

ac2q.jpg

ц ц ц ц ми скршивте филм.. стнав со BONER да ја длирам АЦ II и сеа.. :(

Ubisoft уште пред година можи и повеќе ја најави R.U.S.E. , стратегија - RTS.
Еве го трејлерот

Изгледа дека ќе биди голема играва, многу голема.

Епа, на 9ти март играта ќе биде пуштена како јавна бета (веројатно само едно или две нивоа) на Steam.

Епа, на 9ти март играта ќе биде пуштена како јавна бета (веројатно само едно или две нивоа) на Steam.

Направив pre-load преку стим. Ми ја симна и ја заклучи и сега на 9ти само треба да ја отклучат и ќе ја играм.

Ghost Pirates of Vooju Island, за сите љубители на Monkey Island стратегиите, ја направи дел од тимот кој работеше на Curse of Monkey Island.

Ubisoft уште пред година можи и повеќе ја најави R.U.S.E. , стратегија - RTS.
Еве го трејлерот

Изгледа дека ќе биди голема играва, многу голема.

изгледа дека овие играат на таа масата од мајкрософт!
Добра ќе биде играта иначе мислам дека ќе биде нешто како supreme commander само без роботи ова она

Играва изгледа одлично :vozbud:

изгледа дека овие играат на таа масата од мајкрософт!
Добра ќе биде играта иначе мислам дека ќе биде нешто како supreme commander само без роботи ова она

Ееј замисли, играва да може да игра на тоа чудо, Microsoft Surface. Тоа ќе биде јако!

Играва изгледа одлично :vozbud:

Потсеќа на Duke Nukem, онај од четрстрета на ДОС што се играл, поточно Дуке Нукем 1 - 1991 и Дуке Нукем 2 - 1993. (ја игриве ги играв 2000 и некоја)

Играва ја прават Klei Entertainment, истото студио што ја направи Eets, една ептен добра, одлична логичка игра. Па затоа секако ќе ја земам чим ќе излези.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom