Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Не го читај мислењето над ова.. Splinter Cell се слични со Hitman, не со GTA. Ако бараш нешто како GTA и Mafia, ѕирни ги Just Cause, Saints Row, Mercenaries..

Јас така му ја препорачав ... како добра игра ... иначе такви игри се и Driv3r, Driver parallel lines ...

П.С има ли во тие игрите што ги наброја фрее риде ? како гта ?

Единствена игра со Вин Дизел што ке излага у 2009 е
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Барем јас така знам...

Ааа сега ми текна исто така ке излага и Wheelman..

thewheelmanlc9.jpg

Играва е лудило :vozbud:

Дечки ја имал ли некој играта Трансформери ?
Ја имаше еден другар тоа демото што го даваа на времето од ентер и ми се виде интересна па сега ми текна, каква оригиналот, интересно е, или само залудно ќе си ги потрошам бајтите на симнување?!
П.С Ако сум офтопик се извинувам,бришете.:toe::smir:

Не го читај мислењето над ова.. Splinter Cell се слични со Hitman, не со GTA. Ако бараш нешто како GTA и Mafia, ѕирни ги Just Cause, Saints Row, Mercenaries..
А за мене нешто слично со Splinter Cell освен Хитмен?дека ги иам играно тие 2 и барам уше некојат таква.

Па Halo 3 ... И таа е Тhe Тhird Game ... провери низ јутубе гугл таму Games like Splinter Cell ... Доколу ти треба линк за данлоад од Halo 3 пиши ми по ПП :)

А за мене нешто слично со Splinter Cell освен Хитмен?дека ги иам играно тие 2 и барам уше некојат таква.
Metal Gear Solid 2 е мислам за пц и е како сплинтер сел :helou:

Скоро ја извртив Far Cry.Па дајте предложите некоја игра слична на COD.Само да е прва или втора светска војна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom