- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 19.892
- Поени од реакции
- 11.876
Ante Stefanovski of GOB 8 septemvri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Urolog Dr Jovan Ivcev Gob 8-mi septemvri ( poranesna voena bolnica ) doktorot e ekstra so znaenje.Препорака на добар уролог?
Само да не е Живко Попов, имам одено кај него.
Др. Сотир СтавридисПрепорака на добар уролог?
Само да не е Живко Попов, имам одено кај него.
Ante Stefanovski of GOB 8 septemvri
Urolog Dr Jovan Ivcev Gob 8-mi septemvri ( poranesna voena bolnica ) doktorot e ekstra so znaenje.
Др. Сотир Ставридис
Ординира секоја среда
Ke te pregleda fizicki i sekako so eho ako ima potreba i so drugi aparati se zavisi od sostojbata na pacientot.Само физички преглед прават или целосен со снимка?
Се што е потребноСамо физички преглед прават или целосен со снимка?
Dr Miroslav Grozdanovski nevrolog Poliklinika BukurestПрепорака за невролог? Може и приватно, но да не е прескапо.
Пробај да најдеш термин кај Марјан Балоски ГОБ 8ми септемвриПрепорака за на Пулмологија ( поспецифично: за Астма )?
DR Viktor Kamnar Ortopet vo Drzavna doktorot e ekstra so znaenje.Препорака за добар ортопед само не во државна ?
Ненад Петков во Воена болница .... Исто Несторовски ... Инаку сите таму лекари се најдобри,ако не и во регион и пошироко .... Само најдобро ....Пиши ми пп за што имаш проблемПрепорака за добар ортопед само не во државна ?