Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
TRENDnet TEW-432BRP == 2500 den. (NOV)Дечки сакам да зеам рутер за дома е сеа ми требит нешто со е доста ефтино а да ми вршит работа ми требит само за интернет за курташак со лаптопов е то е то
Поздрав.
Здраво.Да не отварам тема тука сакам да поставам неколку аматерски прашања во врска со wireless router.
На пример имам рутер и сакам во WAN портот да му го приклучам кабелот од WADSL интернет.Е сега дали другите што ке ми се умрежат безжично на рутерот автоматски ке имаат интернет или ке мора да си направат кај нив интернет конекција со јузер и пасворд ? И другото прашање ми е каков кабел треба за од лан портите на руторот до компјутер? Дали crossover или straight?
Поздрав
мислев ја јузер и пасворд за да се конектираат на интернет а не само да се умрежат со мене.Поентата ми е да бидат во мрежа со мене, а да не им давам интернет
Ако добро разбрав сакаш да си направишOk изгледа неможе тоа што сакам.Сакам рутерот да биде кај мене и јас да си имам интернет на мојот компјутер а другите што ке бидат со мене во мрежа да немаат интернет
Ok изгледа неможе тоа што сакам.Сакам рутерот да биде кај мене и јас да си имам интернет на мојот компјутер а другите што ке бидат со мене во мрежа да немаат интернет