Premier League - 2026-2027

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување
Бреј незаситан народ, наместо да се радуев што ФК на крај краева победиле, на њима малко и било 2:0. Цццц

Каков е овој мртов тим Њукасл.

Добар избор на Виса , нека гледа сега како Брентфорд завршуваат секоја година пред нив.
Има една работа која се вика пари. Брентфорд никад немаше да му даде таква плата. Брентворд е само добро менаџиран маалски клуб, овие другиве се замислуваат гиганти.

По суратот тој на Палас тренерот Саже Саге Сејџ ли е бемлига ептен личи дека ќе лета прв , но Арбелоа и Де Зерби не се заебаваат.

Тотенхем нареди вака имиња мислиш титула не и бега. Поглени ги на терен катастрофа невидена, денеска ВАР ги спаси.
Баш ме интересира уште колку шупли кола има де Зерби фора?

Тотенхем нареди вака имиња мислиш титула не и бега. Поглени ги на терен катастрофа невидена, денеска ВАР ги спаси.
Баш ме интересира уште колку шупли кола има де Зерби фора?
Кој имиња жити бога, купија ѓубре за 300мил.
Освен Педро Поро и Ван Де Вен кој би можеле да играат во појаки клубови, на другото ова им е максимум.

Кој имиња жити бога, купија ѓубре за 300мил.
Освен Педро Поро и Ван Де Вен кој би можеле да играат во појаки клубови, на другото ова им е максимум.

Навистина не купија ништо спектакуларно, ама на хартија гледано не изгледаат како тим за испаѓање. Имале многу појак тим во минатото. Ако успеат да се воиграат, би требало да бидат на средината на табелата. Само Мудрик е нелогичен трансфер и не ми е јасно зошто го земаа него.

Што да очекуваш од клуб кој за Матеуш Фернандеш и Савињо даваат 190милиони евра и позајмица на човек кој 2 години нема фудбал играно. Па овое играчи се да се молиш некоја будала понуда да пуштит не овое пари да ти ги дајт.

Од овие трите екипи што влегоа ПЛ, Хал најдобро се покажаа досега, изгледа сигурно ќе опстанат.

Последно уредено:
Back
На врв Bottom