- Член од
 - 20 март 2022

- Мислења
 - 1.385

- Поени од реакции
 - 3.513

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, го става против брзи крила таму затоа што Азпи веќе не може да им парира.Која е поентата на Тухел со тоа што го игра Азпиликуета крилен бек а Рис Џејмс десен штопер? Знам дека не е грешка на резултати, и на терен неколку пати ги имам сретнато Челзи у ваква постава ама не сум обратил многу многу пажња.
Оверлап ли праи Џејмс у фаза на напад а во одбрана е таму пошто е побрз од Азпи?
Сам си одговорив така?
Џонтра Карбишли.
Која е поентата на Тухел со тоа што го игра Азпиликуета крилен бек а Рис Џејмс десен штопер? Знам дека не е грешка на резултати, и на терен неколку пати ги имам сретнато Челзи у ваква постава ама не сум обратил многу многу пажња.
Оверлап ли праи Џејмс у фаза на напад а во одбрана е таму пошто е побрз од Азпи?
Сам си одговорив така?
Џонтра Карбишли.

Тоа му е и врвот не е за повисоко напреварување.Мислам дека не е несоодветно, особено поради фактот дека Фулам се враќа во ПЛ следна сезона.
Прегледај го приврзокот 330957
Какво неверојатно достигнување. Капа долу. Ако некој мисли дека ова не е импресивно бидејќи се работи за Чемпионшип, слободно нека ме игнорира.
Не можеш повеќе од 25 гола да постигнеш во Мондано на терминче доколку играш година дена, а не па на едно вакво ниво.
Тоа му е и врвот не е за повисоко напреварување.
Ќе се врати во премиер лигата ќе даде 5 гола и ќе испадне.
Тргни ги топ 6 екипите и можеби да биде бекап можеби да биде и стартер али не не ба ниво за премиер лига. Беше и во солиден Њукасал па ништо не направи.Буквално врска нема. Човекот трпа против светски колективи за репрезентација.
Тоа што во Премиер Лига испаѓал и давал по пет голови (неточно), најмалку е по негова вина. Во мизерен колектив игра, да не очекуваш во Фулам со Рид и Кебано да постигнува по 25 + погодоци?
Човекот и те како е за во Премиер Лига. Лесно бек-ап во Челзи (во овој сега и првотимец), Јунајтед, Арсенал, Тотенхем, а исто така лесно и да игра во некој Лестер, Палас, Саутемптон, Евертон. Во најмала рака за тим што не испаѓа/бори за опстанок.
Тргни ги топ 6 екипите и можеби да биде бекап можеби да биде и стартер али не не ба ниво за премиер лига. Беше и во солиден Њукасал па ништо не направи.
Ќе го видиме следната година како испаѓа до 10 гола(ај да не се 5)Во Премиер Лига и тоа ниво што го зборуваш, играат: Џеј Родригез, Матеј Видра, Ешли Барнс, Шејн Лонг, или што би рекол татко ми ШЕЈ ЛОГ, Че Адамс, волини како Бентеке, Тиму Пуки, Дани Велбек, Саломон Рондон. Можам уште. Овие се Премиер Лига левел.
Лани Армстронг даде дваесет и нешто голови за Блекбурн во Чемпионшип, па некој од премиерлигашот Саутемптон решил дека тоа е доволно играчот да заигра во...Премиер Лига.
Така што, легни си, доцна е. Се имаш за мајов некаде избербатено по излети, не ти се средени мислите.
Ќе го видиме следната година како испаѓа до 10 гола(ај да не се 5)
Да вредеше толку досега ќе играше во клубови како Вест хем, Евертон или Барли.
Во Премиер Лига и тоа ниво што го зборуваш, играат: Џеј Родригез, Матеј Видра, Ешли Барнс, Шејн Лонг, или што би рекол татко ми ШЕЈ ЛОГ, Че Адамс, волини како Бентеке, Тиму Пуки, Дани Велбек, Саломон Рондон. Можам уште. Овие се Премиер Лига левел.
Лани Армстронг даде дваесет и нешто голови за Блекбурн во Чемпионшип, па некој од премиерлигашот Саутемптон решил дека тоа е доволно играчот да заигра во...Премиер Лига.