"Предупредување" за Лавови груп

• Креатор на темата Креатор на темата Vetrence
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми се допаѓа!

А беа сомителни уште со првиот и вторито клип со музиката во позадина!
Армани мафија, ај бег ју, вратете се на вистинскиот пат!
„Човек во човек во волк! е... Говеда!“

Извини : (

Не знам дали бев јасна!
Сакам да снимаат клипови со содржина како првите два!
ПЛиииис, плисссс!
Те разбрав, но нема да се баш како првите два повеќе.

Незнам зошто кенкате толку.Не е на ниво како претходните 2 али е добро.Може да кажам дека Армани Cr€vvv имаат подобри скечеви од поголемиот дел скечеви на К-15 кои се снимени во последните 3-4 години.

Незнам зошто кенкате толку.Не е на ниво како претходните 2 али е добро.Може да кажам дека Армани Cr€vvv имаат подобри скечеви од поголемиот дел скечеви на К-15 кои се снимени во последните 3-4 години.

Ќе кенкам! Првите два беа уникатни! Овој третиов е онака...

Некој да донира за детето во бела маичка да се потхрани малку, за да може да се бори со ривалските мафии...

Првите 2 беа смешни,на ова само еден момент беш смешен.

Некој да донира за детето во бела маичка да се потхрани малку, за да може да се бори со ривалските мафии...
Добро сум нахранет, ако сакаш да знаеш. Меѓутоа ако имаш нешто вкусно зготвено по дома, не се устручавај и донеси.

Ќе кенкам! Првите два беа уникатни! Овој третиов е онака...
Во третиов фали музика, звучни ефекти нешто како во првите два... Можеби затоа таков впечаток сме добиле сите од третиов - фали ептен ова.

Добро сум нахранет, ако сакаш да знаеш. Меѓутоа ако имаш нешто вкусно зготвено по дома, не се устручавај и донеси.

Дали ова значи дека уствари ти си дечкото од клиповите, тој со белата маица?

Ептен си ухранет и развиен како Сомалијска економија. Инаку видеото е добро, продолжете така ..

Дали ова значи дека уствари ти си дечкото од клиповите, тој со белата маица?
Да.
Ептен си ухранет и развиен како Сомалијска економија. Инаку видеото е добро, продолжете така ..
Стеф Ангел е стручњак за развивање и телесна градба. Стеф ако го прочиташ ова дај некој совет, домашна рецепта со свинска лој, јагоди и јогурт или шо јадеше пред борбата со дијабетес.

Стеф Ангел е стручњак за развивање и телесна градба. Стеф ако го прочиташ ова дај некој совет, домашна рецепта со свинска лој, јагоди и јогурт или шо јадеше пред борбата со дијабетес.

Е го погоди експертот, може да го уходате и во видеата да глуми “глушец“ да јаде сирење од бурекот :pos:

Во третиов фали музика, звучни ефекти нешто како во првите два... Можеби затоа таков впечаток сме добиле сите од третиов - фали ептен ова.
Звуците од автомобилите се музика : P

Back
На врв Bottom