Предлог

ferdzo(hacker) :)

Македонче
Член од
19 април 2013
Мислења
115
Поени од реакции
14
Локација
Монастири
Ми треба предлог за звучници до 6000 ден 2.0 за на компјутер за музика слушанје.Сакам да се монитори.Нешто слично како Adam ARTist 3.И сакам да се добар бренд а не некој за двадена да се распиат или ко викаме ние 3 за 100-ка на пазар

Како што гледам, монитори бара типов, не звучници. :)
А монитори за 100 евра (барем квалитетни) тешко... нешто најблиску што најдов се овие
http://www.mimimuzika.com.mk/index.php/studiodj/studiskimonitori/973-mav20

edit: сеа видов дека ти се за слушање музика, зошто бараш монитори тогаш? Или за цепање ти се? :)

Последно уредено:
Ми треба предлог за звучници до 6000 ден 2.0 за на компјутер за музика слушанје.Сакам да се монитори.Нешто слично како Adam ARTist 3.И сакам да се добар бренд а не некој за двадена да се распиат или ко викаме ние 3 за 100-ка на пазар

Ми треба предлог за рутер до 1500 денари. Сакам да е CD режач, па ако може да ми препорачате шпорет на дрва.

Е вака ти е прашањето поставено.

edit: сеа видов дека ти се за слушање музика, зошто бараш монитори тогаш? Или за цепање ти се? :)

Мониторите се далеку подобри за слушање музика од обични звучници, повеќето сопственици на хај фај системи се префрлуваат на монитори. Мит е дека мониторите се непријатни, и не-соодветни за слушање музика, напротив.

Мониторите се далеку подобри за слушање музика од обични звучници, повеќето сопственици на хај фај системи се префрлуваат на монитори. Мит е дека мониторите се непријатни, и не-соодветни за слушање музика, напротив.
Не реков дека мониторите се непријатни и несоодветни. :)
Монитори вадат далеку поквалитетен и порамен звук од хај фај системи, но не верувам дека класичен корисник би забележал некоја драстична разлика. Bеќе ако купуваш монитори барем земи нешто квалитетно, не за 100 евра колку да се рече дека имаш монитори... или сега е во мода да глумиш продуцент по секоја цена? :)

Како што гледам, монитори бара типов, не звучници. :)
А монитори за 100 евра (барем квалитетни) тешко... нешто најблиску што најдов се овие
http://www.mimimuzika.com.mk/index.php/studiodj/studiskimonitori/973-mav20

А колку што гледам јас има какви сакаш звучници.
И JBL е мерцедес во звучниците

А за 6000 да си земеш квалитетни слушалици? Пошто за тие пари само компјутерски звучници можеш да купиш. :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom