Пречекот на кошаркарите - впечатоци

• Креатор на темата Креатор на темата _Тони_
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе присуствувате на пречекот на Македонските кошаркари?

• Вкупно гласачи
    246
  • Гласањето е завршено на .
Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Локација
Dracevo
Ајде момци и девојки да ве видам !

Јас ќе сигурно ќе одам !

Паа зависи, ќе бидам втора смена на школо, можда пак ќе се смилуваат па ќе имаме само 4 часа :icon_lol:

Али секако ако можам дека ќе одам, навистина момците заслужуваат, поразот од Шпанија не го рачунам, многу поубаво вака одошто кога ме обли ладен туш кога Русите ни дадоа 3-ка последен момент. А и пред нас е борба за бронза и 3-то место, не е се изгубено. :)

ја не сум во можност инаку би идел зошто да не

секоја чест за нив (y), првпат во историјата после Александар Македонски го сплотија народот. ни Грујо ни Б.Ц вака не го сплотиле народот како нив.
шо мешаш политика со спорт? :tapp: пс не ме цитирај зашо ќе ја напрајме каша попара темава!

он : би сакал да дојдам да присуствувам таму ама не сум во можност ем не сум од Скопје ем на школо сум :(

Со оглед на тоа дека не сум од Скопје тешко, иако ако има заинтересирани другари за одење би можеби ..

Зависи кога ќе биде, многу од нас имаат обврски сабајлето така да поубаво би било све да направат приквечер за да може и атмосфеарата на плоштад да биде уште поубава... 100% ќе одам ако немам обврски во моментот кога ќе дојдат.

Имам испит на факс ама џабе , ова не може да се искуси секој ден .
ОДАМ без разлика што и да е , ништо нема да ме задржи ...
Овие херои мора да бидат пречекани , мора со цело срце и душа им покажеме што значат за нас , каква радост ни донесоа , што направија за спортот во Македонија , за кошарката во Македонија , за самата држава , МОРА
Ќе жртвувам се , ама одам кај и да бидат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom