- Член од
- 9 мај 2013
- Мислења
- 331
- Поени од реакции
- 222
Хах ова дефинитивно заслужува да биде во ПОСТ НА КОЈ СТЕ СЕ ИЗНАСМЕАЛЕФудбалериве да јадат тавче гравче пред утакмица на допиг тест ќе бидат позитивни![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хах ова дефинитивно заслужува да биде во ПОСТ НА КОЈ СТЕ СЕ ИЗНАСМЕАЛЕФудбалериве да јадат тавче гравче пред утакмица на допиг тест ќе бидат позитивни![]()
се прдеше на времето од едни таблетки, тие бе такфи журкасти, какфа хемиска ареа се доживуеше пеер, од ваздух да се топиш,мдм до јаја, си лебдиш пеер у облаците
Оф топик мислење. Ајде модератори, казнени поени за Ацид.Дали знаеш дали и во продолжението на Зона Замфирова ќе се зборува на кумановски?
ова автоматски докажува дека сте педери........се прдеше на времето од едни таблетки, тие бе такфи журкасти, какфа хемиска ареа се доживуеше пеер, од ваздух да се топиш,мдм до јаја, си лебдиш пеер у облаците
ебави скопскио дијалект : )
Ми у Куманоо викамо на кур да ми прднеш : )
А женски не прдиф ? : ) немаф они гз од дунду кењаф ? : )ова автоматски докажува дека сте педери........
Чекај малку, по коа логика да прдиш у чаша?... Најдобра тема до сега
Знам дека ако прднеш во чаша и ја затвориш со рака, па одма кога ќе ја отклопиш и мириснеш се достигнува смрдеа што бута во несвест, а за температурата уште не сум сретнал нигде![]()
Чекај малку, по коа логика да прдиш у чаша?После па оди напиј се од таа чаша. Хахахахахахахахаха
премногу Ф во овој пост, ништо не разбрав.....него да речеме дека не сте педери, па тогаш стварно сакате женските на к*р да ви прдат? стварно чуден народ сте биле. кај по зборување, кај по обичаи, навики и култура........А женски не прдиф ? : ) немаф они гз од дунду кењаф ? : )
Да бефме педери на секој збор ке си викаф пеер ; )
А бе пластиката може да влијае на оргиналноста на мирисот. Не е тоа тоа.Пластична нема многу арч помалку од денар![]()