Прдежна температура

• Креатор на темата Креатор на темата ГОЦ-К.О
  • Време на започнување Време на започнување
се прдеше на времето од едни таблетки, тие бе такфи журкасти, какфа хемиска ареа се доживуеше пеер, од ваздух да се топиш,мдм до јаја, си лебдиш пеер у облаците

Да, се дешава јака хемиска реакција во организмот од таблата и гасовите се испуштаат преку газот. :) Јако е. :) :cool:

Незнам за температурата, ама ко ќе се испрдам јако малтерот од ѕидовите паѓа.

Најубо е кој че си прдниш на шојла дури имаш пролив :icon_lol:

Банана + млеко = добитна комбинација (y)

Дали знаеш дали и во продолжението на Зона Замфирова ќе се зборува на кумановски?
Оф топик мислење. Ајде модератори, казнени поени за Ацид. :D

Јас имав еден другар што порано си го палеше прдежот. :pos:
И луѓе стварно гореше, како оние пушките или што и да се, кои ги има по филмовите кои сѐ палат пред себе. Хахахахахаха Сме се убивале од смеење на ова, кај ме потсетивте со темава, се смеам како луда сега кога ми текна на него. :pos:

се прдеше на времето од едни таблетки, тие бе такфи журкасти, какфа хемиска ареа се доживуеше пеер, од ваздух да се топиш,мдм до јаја, си лебдиш пеер у облаците
ебави скопскио дијалект : )

Ми у Куманоо викамо на кур да ми прднеш : )
ова автоматски докажува дека сте педери........

:pos::pos::pos:... Најдобра тема до сега (y)
Знам дека ако прднеш во чаша и ја затвориш со рака, па одма кога ќе ја отклопиш и мириснеш се достигнува смрдеа што бута во несвест, а за температурата уште не сум сретнал нигде :D
Чекај малку, по коа логика да прдиш у чаша? :pos: После па оди напиј се од таа чаша. Хахахахахахахахаха

Чекај малку, по коа логика да прдиш у чаша? :pos: После па оди напиј се од таа чаша. Хахахахахахахахаха

Пластична нема многу арч помалку од денар :ROFLMAO:

А женски не прдиф ? : ) немаф они гз од дунду кењаф ? : )
Да бефме педери на секој збор ке си викаф пеер ; )
премногу Ф во овој пост, ништо не разбрав.....него да речеме дека не сте педери, па тогаш стварно сакате женските на к*р да ви прдат? стварно чуден народ сте биле. кај по зборување, кај по обичаи, навики и култура........

Момент кога глупа тема се тера во уште поглупав правец.
Што отварам па ја не знам...

Пластична нема многу арч помалку од денар :ROFLMAO:
А бе пластиката може да влијае на оргиналноста на мирисот. Не е тоа тоа. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom