Прдење на работа/училиште/факултет

Итар Пејо

Слободен Радикал
Член од
10 октомври 2011
Мислења
755
Поени од реакции
701
Локација
Заедно со ветерот
Дали прдите или пувате ? На работа, канцеларија, дома, јавност?Што правите кога ќе ви дојде а условите се огарничени за ваше делување???:)

лесно се воздржувам оти гаштите мора да ми биде чисти;)

:pos::pos::pos:све нешто забегано не сакам да правам тррррт нит пув :pos::pos:

Не прдам на факултет, ама некогаш ми иде да се исерам на скалите за да се излизга некој на гомното. Или да се посерам кај некој професор пред кабинет, па така затрчан да не го види и да се утепа.

У ПТТ имаше луѓе шо живееа за тоа. Дома го чуваа за на час да го пуштат. Какво средно изживеав и ја у пизду матер :pos:

На училиште нормално дека прдев мислам на училиште се оди нели за глупости праење а прдењето спаѓа у една од најаките дисциплини во правењето глупости. Еднаш на класен класната какаше како по обичај и мене ми се припрде и ко што беше штама у моментот а ова као динамит у каменолом рапапау!! И сите ќутат едно 5 секунди и после хахахаха. А на работа сум прдел само пред шефот искључиво, на факултет слабо прдам обично серка ме пука коа сум на факс. За дома да не збориме. Таа што ке ме земе ке знае што дека поред неа има прав мушкарац оти мушкарац брат прди и тоа е еден вид као „глас преку гас“ ај да не тапам пошто прдењето е еден вид уметност а познавав едно другарче што имаше дарба да прди коа сака е он ти е цар у прдење, има ли некој тука што може така?

Нашколо прдам и тоа на сред час на одмор зависи кога како и си се кажувам дека јас сум прднал ич к*р не ме боли подобро да кажам дека јас сум прднал оти ако не кажам па ќе почнат да пцујат кој прдна ... а тогаш треба да ги тепам :D
друго најмоќно оружје кога играме ПЕС со другарите чим губам мавам некој прдеж ако можам и рататааааа одма неутрализација :D

У ПТТ имаше луѓе шо живееа за тоа. Дома го чуваа за на час да го пуштат. Какво средно изживеав и ја у пизду матер :pos:

Исто у истото школо :) 35 мужи у клас,тоа е тоа.

Одам кај баба ми , ќе се надртам грав одам на школо првиот час така тивко ќе си помини, и тек вториот почнува да ми брбори стомакот , и почнувам со тушење , да му смрди на тие до мене да му копа , и одма јас карам врнам кој се истушил и сл.:pos:
После то иде главното тртттттртттт, сврика упм , или па ко виолина врррррц и така ... прдам јебига не се додржува :vozbud:

Темава е чири бу чири ба :)
Знам дека у Германија доколку испуштиш гас не е срамота, но ако ждригнеш е тоа е срамота. :)

Како ќе знаеш кој прднал се глеа по тоа што тој што прднал секад прв прашува еј кој прдна или се буни.....

Ко прди тај не смрди, ко пува бог да чува!
Многу вистина има овде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom