Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Студија на случај немаше, а колку што знам сеуште не се ни објавени прашањата, а се полага на 27 и 29 јануари. Се е како што пишуваДе кажи нешто повеќе де! На пр. како се одговара, колку опции имаме за одговор, каква е студијата на случај и сл. Фала однапред!
Izvini, moja greska, iskreno ti se izvinuvam!Cjoksi kolega ja proveri li dobro programata i prasanjata? ne se lutam jas za postot sto go napisa pa izbrisa,ama bas zatoa ne uspeva nisto vo nasava drzava.mesto da si pomagame nie znaeme samo da zborime i navreduvame
pozdrav do tebe i ako ti treba nesto slobodno prasaj mislam vo vrska so pravosudniot !
http://e-prasanja.mk/QBank/PublishQuestions/Каде може да се најдат тие 2000 прашања и дали се објавени случаите или сеуште не се?
во србијаНе ти требаат 300кредити за правосуден. Доволно е тоа што имаш - дипломиран правник. (240кредити)
А кај заврши ако не е тајна?
daj mailkolegi koleski ke moze da sirazmenuvame prasanja da gi proveruvame i konsutlirame, koj ke polaga ovaa sesija nema mi pise. pozz