ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој знае по јавна администрација Драган во секоја сесија ги дава истите прашања ? Оти во предсесија и во јануарска и на казнена во март биле истите. Да не ги смени па сега оти сакам само со прашањата да отидам да полагам.

Дали некој знае по јавна администрација Драган во секоја сесија ги дава истите прашања ? Оти во предсесија и во јануарска и на казнена во март биле истите. Да не ги смени па сега оти сакам само со прашањата да отидам да полагам.
Хммм, јас колку што знам Даглас ги менува прашањата, ама со ова две-три сесии истите да ги дал ми е доста чудно искрено.

Понекогаш ги менува,понекогаш не,така што фати учи.

Колегиве така кажаа па што знам :)
Сто посто од време на време ги менува,така што подобро ќе ти биде сериозно да си научиш.[DOUBLEPOST=1527862111][/DOUBLEPOST]
Decki ke imame li kaznena vo juni posle ispitnava sesija ?
Одобрено е барањето за казнена сесија само за апсолвенти од 18 до 29 Јуни.

Последно уредено:
Koga e priemen den i vo koj vremenski interval kaj prof Aleksandar Stojkov po ekonomika??[DOUBLEPOST=1527895118][/DOUBLEPOST]
Da, isto dva polozeni predmeti odnosno minimum 14 krediti
megutoa ne bilo koi 2 polozeni predmeti bidejki ne nosat site predmeti od vtor semestar po 7 krediti

Дали има некој услов за полагање во трет семестар како што беше за втор со два положени предмети?
Минимум 2 положени од прв семестар и 2 од втор семестар.За сите семестри е така.

Дали знаете кога ќе се одржи испитот Уставно право кај проф. Каракамишева , за оние што ќе полагаат на цел материјал?
Благодарам

Дечки има некои прашања што циркулираат годиниве за ГПП испитот во делот на парнично. Колку се веродостојни со оглед на фактот што слушам голем дел се паднале во предсесија?

МПП кај Десковски искуства совети .. ?[DOUBLEPOST=1528067707][/DOUBLEPOST]
Дечки има некои прашања што циркулираат годиниве за ГПП испитот во делот на парнично. Колку се веродостојни со оглед на фактот што слушам голем дел се паднале во предсесија?
Делумно се паѓаат али учи и од книга

Дали некој има полагано Политичка пропаганда и убедување кај Јасна Бачовска ? Писмено полагаме и поим немам што би можело да се падне,а и плус учење екстра слабо така даа... help

Римско кај Гоце на што да се обрне повеќе внимание?

Може некој што полагал ГПП еден дел, да ми објасни како оди сведувањето на оценката на крај? Два дела ми се положени, треба да го полагам третиот и ме интересира дали се вади средна оценка од трите или?

Римско кај Гоце од скратениот материјал ако се учи може да се положи?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom