ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки ГПП во пред сесија усно или писмено кај Зороска Камиловска?
Предметот не ми е најсјајно научен...

Предсесија општ дел граѓанско како испрашуваат? Полесно се поминува или?

Да не знае некој кога ќе биде Стварно право испитот?

angliski kako e na ispit??
на испит имаш три страни од кои на првата имаш дефиниции, на втората и третата колку што памтам имаш текстови и зборови кои треба да ги ставиш во точно време и на точно место.

Службата за студентски прашања од колку до колку работи?

Друштво, ако пријавам сите испити на тој АјНоу системот, а не појдам на некој испит, имам некоја последица?
И како да пријавам испит кога немам професор за одбирање... Мики бил на одмор денес, а до недела се бркало за тоа...

Zdravo, ve molam iskustvo za administrativno pravo tie sto polagale. Nacin na polaganje, sto najmnogu prasuvaat.. Fala

Golemi se sansite da se polozi i od skripta ama jas sepak bi ti rekla da si procitas i od ucebnik, bidejki predmetot ne se polozuva tolku lesno
Moze malce podetalno sto kako se odviva na ispit. Sto prasuva najcesto, se fakaat za sitnici, mora od zbor do zbor kako vo ucebnik ili.. ? Fala

a za trudovo isto imalo skripta dali moze od nea da se uci?

a za trudovo isto imalo skripta dali moze od nea da se uci?
Не ти препорачувам доколку испитот го спроведува Каламатиев , може да даде и најнеприметлива работа у учебник шо не си ја ни погледнала , буквално секакви глупости дава а кај Лазар е полабаво но сепак помини си го ти учебникот не се потпирај само на скрипта , може да се зезнеш на не толку тежок материјал...

Kolegi kako e MJP na ispit kaj prof.Tatjana Petrushevska?Sto bara,i slicno?

Некое искуство за усно полагање административно право?

Ako ima nekoj kniga gragansko pravo, da ne mu treba ITNO sakam da ja kupam ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom