Özil <3 PP
Pass Master
- Член од
- 8 мај 2013
- Мислења
- 245
- Поени од реакции
- 750
Колеги, општ дел граѓанско право у втор семестар сеа полагаме колоквиум, па да ве прашам случајно нешо да не треба да разлистам практикумот да не дава од тие глупости оваа ??

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sekoja sesija ima popravni i moze site da gi polagas.Знае ли некој дали ќе има поправни колоквиуми како што имаше крај на декември и колку предмети можат да се полагаат како поправни или може и сите ако ги паднеш од прв пат?
Не треба ништо од практикум за колоквиум.Колеги, општ дел граѓанско право у втор семестар сеа полагаме колоквиум, па да ве прашам случајно нешо да не треба да разлистам практикумот да не дава од тие глупости оваа ??
Ovaa ne se vika za profesor i nie koa slusavme nemase od praktikum. Praktikumot bese nezadolzitelna materija za ispit, samo za tie sto sakaat 9 i 10.Колеги, општ дел граѓанско право у втор семестар сеа полагаме колоквиум, па да ве прашам случајно нешо да не треба да разлистам практикумот да не дава од тие глупости оваа ??
Ја кога полагав Римско колоквиум се паднаа мислам (рачунај ова пред 2 години беше), иако учев од материјалот. Не знам точно што све имате на колоквиум, ама знам дека беше прилично лесен. Е само не знам дали од Либро или од Зоки. Види кај се како во табели ставени.Римско право кај Наумовски, колоквиум истите прашања од Либро ли се паѓаат?
Ќе се знае во петок.знае ли некој дали ќе има сесија во април или мора да чекаме јуни?
Да, со тоа што имаше 4-5 прашања граматика, во тие прашања од Либро нема такви прашања. И мислам дека има некои што беа грешни (ова ти викам пред 2 години) во Либро, и стварно се грешни и во клучот во колоквиумот.Англиски се паѓаат на колоквиум прашањата од либро?
 . Римско паднаа 80% од прашањата.
. Римско паднаа 80% од прашањата.

Англсики тие од позади од книга се горе доле исти со тие од либро така да , верувам дека се паѓаат и овие ? пошто не успеав да ги зеам од либро

Тие се, само плус има и граматика во овие од Либро