ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Кој мајтап си го играат Драги и Љубиша значи... одам во компјутерски центар му викам на Драги "заборавена ми е картичката во компјутерската училница" он ми вика не не ти е заборавена не манипулирај оставена ти е оти не си носела индекс и така ме ребри некое време ми ја објаснува разликата меѓу "заборавена" и "оставена" картичка и ме упати во ЕКТС кај Љубиша. Овој па ме враќа назад кај Драги... не зна ништа за тоа био је у подрум... и така си одам на прадавања без картичка исто како да не одам :ROFLMAO:
Патем кој друг предава Политички систем освен Дескоска?
Site sto predavaa ustavno predavaat i PS... mene mi e karakamiseva...

Можи да се префрлиме од еден изборен предмет на друг ?

За Рената Дескоска(Политички Систем) и Гелев(Право на друштва) имресии некој да сподели некакви..:)
Гелев е најшампион на цел правен;Џони коку ти фалат за есеј,јас викам 20 и тој пишува 20.Жива вистина
--- надополнето: 18 септември 2012 во 22:24 ---
Ќе ми притребет книгиве од прв семестар или можам да ги дам на некој?:icon_lol:Некако само место ми фаќет ама шубе ми е да ги дам дан имат некој предмет случен поврзан со тие предмети па да немат од кај да се потсетам...:rolleyes:
Јас ги фрлам во парно
--- надополнето: 18 септември 2012 во 22:29 ---
Даваат ли Административно 2 поена? испит 43 есеј 16=59 или морам пак на испит

Гелев е најшампион на цел правен;Џони коку ти фалат за есеј,јас викам 20 и тој пишува 20.Жива вистина
--- надополнето: 18 септември 2012 во 22:24 ---

Јас ги фрлам во парно
--- надополнето: 18 септември 2012 во 22:29 ---
Даваат ли Административно 2 поена? испит 43 есеј 16=59 или морам пак на испит
Давалееееееее 2 поена........чао административно

Колеги ај ВЕ МОЛАМ по некој збор за Градишки-Лазаревска, Каракамишева и Сашо Георгиевски
У прва група да не си? За мал,це ќе останев таму
Иначе искуство од уставно со каракамишева,мислевме најкул ке биде на крај на усното заеба многу луѓе со саати ги дерела,а мене не ми дае бодче за седмица сакаше да и чекам коа ќе завршат усното
да ме испраша.
Можда пост пораџај расположење и било нз каква ке биде сега.

Почитувани колеги и колешки од втора година правни студии:ROFLMAO:
Имам доста сочувана книга по право на друштвата за продавање, така што ви се нудам ако некој сака да ја купи слободно може да ме исконтактира по приватна пошта!(y)

Моментално сум втора година, ме интересира ако презапишам предмет од прв семестар ќе треба повторно да го слушам?

Моментално сум втора година, ме интересира ако презапишам предмет од прв семестар ќе треба повторно да го слушам?
Ako go zapises kako redoven, ke treba da go slusas a ako go prezapises kako vonreden ne treba da go slusas...

• Ми се допаѓа
Reactions: `V`
Значи можам како вонреден да го запишам? :)

(n) За жал..

Да можеш и како вонреден да го запишеш само предметот , кога ќе го презапишуваш од студентски ќе земеш лист за презапишување на предмет и таму ќе заокружиш дека ќе слушаш вонредно и си наведуваш кај кој професор.

Право на полагање имаат студентите кои имаат запишано и заверено II, IV и VI семестар во учебната 2011/12 година (со услов и без услов), како и студенти кои имаат евидентирано апсолвентски стаж (според ЕКТС).

Ај некој нека го протумачи ова...

Фала на одговорите од пред некоја страна, малце по малце се снаоѓам :)
Нешто некое искуство со следниве
Добринка Таскоска
Александар Стојков
Мелина Гризо
Јасна Бачовска?

И уште нешто, поднесов молба за префлање во друга група првиот ден и тие од компјутески центар (Драги и уште еден) не беа некако љубезни ама ми рекоја демек во ред е, и на уште 2-3 исто им рекле како да им одобриле, сега си одам со другата група и се регистрирам со картичката, меѓутоа да не требало некоја друга потврда па да изгубив денови напразно? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom