ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
ќе сака ли некој да ми каже колку предмети има во втор семестар?
5 предмети: римско, уставно, англиски, општ дел граѓанско и право на информатичка технологија.

Имате информации кога ќе има резултати за колоквиумите по социологија на право и историја на право?

Колеги, дали знае некој каде се наоѓа кабинетот на Тони Дескоски?

Како е на испит финансово,облигации и филозофија кај Тасковска?
На што најмногу да се обрне внимание,како оценуваат?

Pravo na drustva
Voved vo eu
Stvarno pravo
MJP
Ako moze na kratko za ispiti da mi pisete kako e i spored vas koj e najdobro vo predsesija da go zemam

Pravo na drustva
Voved vo eu
Stvarno pravo
MJP
Ako moze na kratko za ispiti da mi pisete kako e i spored vas koj e najdobro vo predsesija da go zemam
Право на друштва е најлесен испит што постои.Одговараш10секунди и добиваш солидна оцена.Лани најниската оценка беше 8.
Вовед во еу есејски прашања се ,мислам 10беа,поважни работи.
Стварно право знаеш од граѓанско како оди.Ти посакувам среќа!
Мјп лани во сите сесии се вртеа истите прашања ,побарај ги!

Економика 2ор колоквиум ако ви текнуваат отприлика какви прашања има?

сакам да прашам дали може кај еден професор да слушаме настава а кај друг да го пријавиме и полагаме предметот, највеќе прашувам заради историја на правото ка Б. Поповска слушам и полагав прв дел од испит и добив оценка7/8 и кога отидов на увид видов дека немам никакви поени туку професорката ставала оценки како што мисли дека треба и не сум задоволна баш од нејзиното оценување. Ако може некој да ми каже искуство како со неа бидејќи многу ми оди на нерви.

дечки како се вика професорот по кривично процесно право?

дечки освен овие редовни сесии секогаш ли се одржуваат и казнени сесии или само во случај студентите кога бараат?

дечки освен овие редовни сесии секогаш ли се одржуваат и казнени сесии или само во случај студентите кога бараат?
Казнени сесии се одржуваат по барање на студентите доколку се добие одобрение од Деканатот.Одлуката за тоа дали и во кој период може да се одржи казнена сесија се носи на состанок на Наставниот Совет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom