ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Ако тоа книгичено што го преведувавме ние од мојата група не можеш да го научиш, мајке ми утепај се :D И писмено е, три прашања мислам беа и пишувај сВе што ќе ти текне и немаш гајле.
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: Fala mnogu ! A,tebe kako ti odi studiranjeto ?

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: Fala mnogu ! A,tebe kako ti odi studiranjeto ?
А да не спамираме, што викаш? :) Иначе не се жалам, останаа уште три испити за 4та да запишам.
Секое друго прашање, во приватна порака. :)

А да не спамираме, што викаш? :) Иначе не се жалам, останаа уште три испити за 4та да запишам.
Секое друго прашање, во приватна порака. :)
Ne se sekiraj,samo muabetime. Bravo za tebe.Jas imam ushte mnogu ispiti,sega treba 2 da polozam za da zapisham 3 godina.Zdravjeto pred se. Da,nekoi prashanja kje bidat vo privatna poraka. :) :)

Знае ли некој кога би требало да има казнена сесија, околу кој датум?

Луѓе да не знае некој кога се уписите за втор циклус мастер студии ? Се изнабарав во странава ништо нема . Дали на терминот на уписи за прв циклус или пуштаат посебно соопштение ?:unsure:

Луѓе да не знае некој кога се уписите за втор циклус мастер студии ? Се изнабарав во странава ништо нема . Дали на терминот на уписи за прв циклус или пуштаат посебно соопштение ?:unsure:
Posebno soopshtenie se pushta za upis na vtor ciklus studii,za master(sekoja godina pravat taka). Se ushte ne e vreme da objavat za toa.

Ќе се има конкурс наскоро, според неофицијални информации, ќе има два термини за втор циклус (4та и 5та година) и тоа:
1 рок: од 20 септември до 07 октомври; и
2 рок: од 20 јануари до не знам кога.

Знае ли некој кај Тупанчески кога се полага зошто од одговор на мејл ни абер ни глас немам... ?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Знае ли некој кај Тупанчески кога се полага зошто од одговор на мејл ни абер ни глас немам... ?

Imas na oglasna tabla,vo delot pravni studii:ako ne sum greska za master e na 13.09 a za dodiplomski na 11.09(proveri za sekoj slucaj)

Imas na oglasna tabla,vo delot pravni studii:ako ne sum greska za master e na 13.09 a za dodiplomski na 11.09(proveri za sekoj slucaj)
Де најди го соопштението и прати ми линк по ПП зошто цело време проверувам и ништо нема.

Де најди го соопштението и прати ми линк по ПП зошто цело време проверувам
Де најди го соопштението и прати ми линк по ПП зошто цело време проверувам и ништо нема.

http://www.pf.ukim.edu.mk/index.php...edmetot-kazneno-pravo-prof-nikola-tupancheski

Decki,za da mozam usno da doodgovaram za eden ispit,treba da ponesam i dokaz za polozen kolokvium.Jas kolokviumot po toj predmet go polagav na 23.08 i na kompjuter mi se pokazaa 15 poeni,no poenite od toj i od ushte eden kolokvium po drug predmet,koj go polagav na 24.08, se ushte ne se vneseni vo moeto dosie.Dali ima nekoj shto polagal kolokviumi na 23 i na 24.08,a se ushte ne mu se vneseni poenite vo dosie? Shto da pravam ?
I dali treba pak da prezapisham predmet(shto vo redovnava sesija go imam prezapishano) za da go polagam vo kaznena sesija(ako odobrat sega vo Septemvri) ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom