ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Маил од Јасна Бачовска има ли некој ?

Знае некој каде се наоѓа новинарската лабараторија?

Знае некој каде се наоѓа новинарската лабараторија?
Новинарска лабораторија се наоѓа во непосредна близина на компјутерскиот центар и мал амфитеатар 1. Кога одиш накај кабинетите на некои професори, пред нив се наоѓа, во нејзина близина има фонтана.

Дали има некој што бранел магистерски труд на форумов?
Ако има нека ми пише по ПП ме интересираат некои работи.

Znae li nekoj kakvi kje se prashanjata po opsht del na gragjansko pravo?

Znae li nekoj kakvi kje se prashanjata po opsht del na gragjansko pravo?
Секакви прашања од целиот материјал на раскажување..треба да се знае се до точка зошто мене ме бутна милион пати со изговор “си читала, ама не си научила“.

Дали знае некој што прашања има на испит по Вовед во ЕУ и на што да се обрни повеке внимание ?

Дали знае некој што прашања има на испит по Вовед во ЕУ и на што да се обрни повеке внимание ?

Јас како што знам според силабус требаше и од двете книги да се учи,а на испит имав прашања само до 6та глава (без неа) од првиот учебник.

Каков е испитот по информатика кај Драги (писмено) и кај Мари по англиски исто така писмено?

Знае ли некој дали може да се положи писмено, Административно право, со скриптата од Либро/презентации?

Знае ли некој дали може да се положи писмено, Административно право, со скриптата од Либро/презентации?
Ne da se polozi, mozes 10ka da zbrcas, samo idi na usno kaj Borce, ne na pismeno.
Za gluposti odzimaat poeni na pismeno i se zanesuvaat posle ne davaat da doodgovaras i takvi gluposti.
Najglup predmet od cel fakultet e ova.

Ние што сме на постдипломски како редовни студенти се водиме?

Ние што сме на постдипломски како редовни студенти се водиме?
Немало редовен/вонреден студент на мастер.
Ако вадиш потврда таму пишува само дека си студент без никакво редовен/вонреден.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom