Прашање за регистарски таблици

• Креатор на темата Креатор на темата asta la vista
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
16 мај 2010
Мислења
5
Поени од реакции
0
sakam da prasam dali nekoj znae koj pravi registarski tablici ama da bidat original kako od m.v.r. posto edna tablicka mi e izgubena slusan deka vo m.v.r. treba i dvete tablici da se smenat i soobrakajna promena kosta okolu 2000den.

Хоуммејд регистарски таблици е исто што и фалсификат на документи т.е. забрането. Не ми се верува негде да има. Јесда у оваа држава не би ме изненадило и такви да има.

Ako najdes i mene mi treba ne mi se veruva deka za edna baraat 2 da kupis ne se normalni.
Porano imase samo edna da kupis ama valjda zaradi zastita od krazbi ostanavme sega samo so ova.

ne e dve da kupis nego ednata sto ti e ostanata ja vrakas i ti davaaat dve novi tablici so nov broj i moras i soobrakajnata da ja menuvas taka kosta okolu 2000den.

Во Тетово има на две места, ги прават исти како оние на МВР, 350 денари чини една, арно ама појма немам каде се наоѓаат тие работилници, ќе прашам па ќе пишам, патем и мене ми фали една, ради поплавите :)

А да прашам дали е задолжително да се имаат двете таблички во Мк. бидејќи сум видел коли со ЕУ рег. низ град што возат со една табличка регуларна а на другата има напишано име.

koga kazuvas isti kako od m.v.r treba da prasas dali i brojkite i bukvite se reljefno napraveni .zosto mene mi napravija edna tablica se original mapraveno samo go nema toa ispupcuvanje na brojkite i bukvite kako na originalnite,ova nasive pazaci (pazaci gi vikam zosto sega ne stopiraat maski kako luge nego se krijat pozadi kombinja ili grmuski i bap nemas pojas nemas svetlo neispravna tablica ,a od pola i poveke od niv gi vozat kolite neregistrirani , a ako te dopre se pravi deka e gospod more neka idat u p.m.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom