Прашање на денот!

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.781
Поени од реакции
34.422
ОК, малку спијам. Од 6 станат.

(07:20) Michael Westen: freak (затоа што сум станат рано) Mac))

(07:49) Bloody Mary: so baras buden? :) (Новинарка, сигурно во крвта и е да прашува)

(07:52) Марија: мрднат шо бараш волку рано? (UniqieGirl)

OK, знам дека немам валидно оправдување како нив. Мац ќе учел, Мими ја разбудиле, а Марија склоп од двете, универзално оправдување, ја разбудиле да учи.

Ја прашав Новинарка зошто сите ранобудни сакаат да ги заебаваат другите ранобудни?

Узпат:
(07:53) Bloody Mary: eve go viktorgg
(07:54) wot: nego go nemam inaku i on ke prasase
(07:55) Bloody Mary: hahahhahaah
na rabota bil be
on opravdano mu e

Следува:

Виктор says (07:55):
*не отиде у школо?
*лаки бастрд
-Кај Марија.

Значи, да ме имал мене ќе ме прашал!!

Зошто никој не спие, а само јас немам валидно оправдување? :toe:

Едит:

МаРкО says (08:14):
*пер што волку рано бе :-O

ДОСТА БЕ!

Koјаn ... (L) says (08:15):
*jajgo, pak ne e spijal

SRSLY!!

Samo za Maarko! Vi posakuvame prijaten den, so programite na Kajgana. :pos2:

Inaku, insomnijata e kriza na sistemot za spienje:pipi:(zanemari) koja se manifestira so neobavuvanje na spienjeto. P.S. Nemoj da sum go videla ova u necij potpis!
:back:

Me freak 2.Само што легнав во 3 станав во 7.Четири саат тамн.А инаку моето неспиење се должи на професионалните обврски а не на инсомнија.
Така да можам да заклучам дека постојат повеќе образложенија за неспиењето на Кајгана членовите и сите тие се од различна природа
Благодарам:vozbud:

Matea, ne mi kazuaj sega i ne mi se mesaj vo psihijatriskite razglabanja obaveni vo 8 saat sabajle dodeka nadvor e se uste temno:pipi:. Toa tvoeto e prinudna insomnija, eve ke ti kazam, vsusnost, toa e poseben vid na insomnija cija manifestacija ti ovozmozuva podolgotrajna druzba so knigite protivvolno no sepak moralno. :pipi:Mislam deka mora da otspijam, oti pocnuvam so nearnosti.:back:

а вистина што мајка бараш толку рано да стануваш??:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom