Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прва причина зошто треба да го праат тоа ми е затоа што машките се малце глупи...
Според мене има само еден универзален знак вистина е дека ако се смешка и ако ја мести косата секои 2 секунди има нешто али според мене ова е најсигурен знак.Мислам дека е јасно прашањето. Имам некаде прочитано дека 90% од машките не ги разбираат знаците на допадливост кои им ги испраќаат девојките, па ајде искажете се можеби вашите постови ќе им помогнат на некои да препознаат дали некоја девојка е заинтересирана за нив, да не си го губат џабе времето на некоја![]()
ха ха ха ха ха добро ти е образложениево поготово болдов !!!Според мене има само еден универзален знак вистина е дека ако се смешка и ако ја мести косата секои 2 секунди има нешто али според мене ова е најсигурен знак.
Ми се случило повеќе пати да ми излезе од уста виц што дури секундата кога го слушам сваќам колку е глуп па нормално и не се смеам ,а девојчето се смее као да е незнам што.
Од ова посигурен знак само ако ти соблече цицка или ти даде кондом![]()
браво на тебе сигурно си надарена со телепатијаСега не испраќам никакви знаци зашто си имам момче, а пред тоа само поглед и насмевка користев, а така и го ќарив
![]()
БРАТ 100% СИ ЛУД ЖИМИ СЕ ...ХАХАХАХА АЛАЛ ДА ТИ Е КАЈ ТИ ТЕКНА ...![]()
Edna tipka mi ima izvadeno ovakvo, i toa bese ZNAK za mene deka treba da i uletam.
па ништо налево круг и бркаш работа а не да зјапаш ко вол у шарена вратаако нема знак на одобрување и допаѓање-како понатаму?
Е БРАВО ОДЛИЧНО КАЖАНО БЕЈБИJas licno, koga nekoj mi se svigja, direktno go gledam vo oci, vnimatelno slusam shto zboruva i gledam nekako da se vmesam i jas vo muabetot (ako ne sme sami neli). Aaaa plus obicno sekogash naogjam pricina da go dopram za raka ili slA ako epten mi se svigja, naogjam sekogash pricina da sum tamu kaj shto e on
![]()
ЛЕЛЕЕЕЕ ... МЕ ПОТСЕТИ ИМАШЕ ЕДНА ТАКВА КАЈ МЕНЕ НА ФАКСПа како да не се слагаш...
Мрднала со левиот бут, се искашлала три пати без да стави дланка на усна, била свртена према исток, носела ваква облека, имало онакво движење на телото бади ленгвиџ, мисрисала на лаванда, користела цитати од Буковски која ги рецитирала со одредена доза на сексапил, сладоледод го ближела по спирална траекторија на движење со левата половина од долниот дел на јазикот...
Прирачник ис ниидет.
Многу комплицираат.