Атеист
Дежурен Шаман
Ај врати се назад во темава и прочитај неколку страни, ќе видиш кој напишал.абе јас ко шо глеам духовна логика ти го напиша,значи твоја измислица е
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај врати се назад во темава и прочитај неколку страни, ќе видиш кој напишал.абе јас ко шо глеам духовна логика ти го напиша,значи твоја измислица е
Ај врати се назад во темава и прочитај неколку страни, ќе видиш кој напишал.
За кои атеисти пишуваш?Хммм, чудно „воќе„ са воа атеистиве: прво ќе постават некое прашање, демек, јаааако заинтересирани, ќе добијат одговор на поставеното прашање, а после добиениот одговор, си продолжуваат со своите своеглави мудрувања...
Прашања до Христианите:
Ти Христијанин си?1.Дали Исус му се молел на Отецот за да не биде распнат?- НЕ
2. Дали Исус имал свој Бог?- да
3. Дали Исус е Бог?- НЕ
4. Дали Бог е сезноен?- да
5. Дали Исус кажал нешто тајно?-![]()
Прашања до Христианите:
1.Дали Исус му се молел на Отецот за да не биде распнат?
2. Дали Исус имал свој Бог?
3. Дали Исус е Бог?
4. Дали Бог е сезноен?
5. Дали Исус кажал нешто тајно?
Ахх етикети, јас сум човек прв. А од етикетите што ги создава несвесниот ум сум христијанин.Ти Христијанин си?
Пошто видов дека прашањето беше поставено до Христијаните.
Атеист или АлКаеда, што си?
1.Дали Исус му се молел на Отецот за да не биде распнат?- НЕ
2. Дали Исус имал свој Бог?- да
3. Дали Исус е Бог?- НЕ
4. Дали Бог е сезноен?- да
5. Дали Исус кажал нешто тајно?-![]()
Несум ниту Христијанин ниту пак Атесист, Фаламу на Бог Муслиман сум.Ти Христијанин си?
Пошто видов дека прашањето беше поставено до Христијаните.
Атеист или АлКаеда, што си?
Веќе ти е даден еден одговор во претходно, сега незнам дали и двајцата сте Христијани, но имате дадено различит одговор дадено.1. Да
2. Не
3. Да
4. Да
5. ?
--- надополнето: 13 мај 2012 во 20:04 ---1. Во библијата имаме две различити мислења, и со тоа излегува една од контрадикциите во библијата.[/guote]
1. се молел за да нема страв, чашата е стравот. Значи одиш на операција и знаеш дека тоа е доро,но трав ти е од болката потсвесно
х2;
дали реков да ?
------------------------------------
3. Да Исус не е Бог. Исус е син божји.
-------------------------------------------------
4. Ми потврдуваш дека ти дадов точен одговор? ------------------------------------------------------------
5. параболите се тајна ?
Не те прашав тебе, туку членот кој го цитирав, кој одговараше на твоето прашање упатено до Христијаните, а не е самиот тоа.
сигурен си ? Значи те молам не доведов во прашање лични мои работо, православ христијан сум сакал ти или неНе те прашав тебе, туку членот кој го цитирав, кој одговараше на твоето прашање упатено до Христијаните, а не е самиот тоа.
"православ христијан"?сигурен си ? Значи те молам не доведов во прашање лични мои работо, православ христијан сум сакал ти или не