Прашања за Христијанството II

• Креатор на темата Креатор на темата exlexmk
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се си бидува... може и да се плашат од одговори и следни прашања... можеби сум им небитен... можеби гревови ги стасале па сега отплаќаат... можеби имаат тешки искушенија затворени по манастири (но слушам и таму нет имало) :)

Не велам не на твојата констатација :)
Рисјани се, и се е можно! :)

А можеби имаат поумна работа и не арчат време со телемитски бладања на форумски хиени.

Кажав, рисјани и се е можно... значи и тоа го опфаќа како можност... :)

Можноста за тоа е исклучена, хептанон. „Рисјаните“ не се мешаат со телемитските форумски хиени. Покличот на чика Алистер Кроули за џиткање на лавоите им е малце одбоен.

Шо знам, хептанон. Те разбирам, се осеќаш запоставено...галиба не си им интересен ниту релевантен. :)

Ама Петре колку што гледам тебе ниеден на форумов не ти е достоен за муабет...чуму си зачленет тогаш :D

And is it a matter of time until questions are answered?
Како е името на Луцифер? :)
Ајде,нели тролам?
100 пати прашувам...многу неучтиво е од вас...:(

Можноста за тоа е исклучена, хептанон. „Рисјаните“ не се мешаат со телемитските форумски хиени. Покличот на чика Алистер Кроули за џиткање на лавоите им е малце одбоен.

Нормално дека плен не се меша со предатор :D Добар заклучок, благодарам :)
Туку да праша јас, ти христијанин си?

п.с. И зошто на други велиш тролови, кога ти си трол... :) Ах да, проекции врз другите, така е најлесно :)

Не знаев дека ангелскиот јазик бил толку богат...многу благодарам.
Комедии си Перо :ROFLMAO:

Бараше одговор и го доби. Ова го најдов во една телемитско-термитска книга. Ако не те бендисуе, жали се кај надлежните.

Бараше одговор и го доби. Ова го најдов во една телемитско-термитска книга. Ако не те бендисуе, жали се кај надлежните.

А сепак читаш наши книги, предавнику :) Ах што си тиии :) Ќе читаш што ќе правиш :)
И сега, христијанин си или потпарол на христијаните? :)

Еве: אתה צבוע или אתה מזיין טרולופ
Дали ке може името на книгата и да кажеш на кој јазик е ова? Очигледно гугл има проблеми со јазиков...На Search ми дава слични резултати со нечитливи симоболи.
117a9a.png

Обиди се на македонски, и ке добиеш „подобар превод“

Дали ке може името на книгата и да кажеш на кој јазик е ова? Очигледно гугл има проблеми со јазиков...На Search ми дава слични резултати со нечитливи симоболи.
117a9a.png

Обиди се на македонски, и ке добиеш „подобар превод“

Напротив, одлично си се снашол со преводот од еврејски. А еве го насловот на телемитско-термитската антологија на мудрости: כיצד להיפטר של טרול ששואל שאלות טיפשיות

Напротив, одлично си се снашол со преводот од еврејски. А еве го насловот на телемитско-термитската антологија на мудрости: כיצד להיפטר של טרול ששואל שאלות טיפשיות
Перо, не лажи не е убаво да се лаже како рисјанин, и на рисјански подфорум... Како потпарол, треба да го знаеш тоа...
Да имаше таква книга, која што ти ја посочуваш, зарем ти ќе беше на форумов? Мисли малку дете :)
Ако сакаш книги, кажи ќе ти дадам линк, па читај, научи нешто не вака, непоткован... Или или до Табернакул купи си, финансирај не :)
Ниту за рисјанство си чул и разбрал, ниту пак телема, трчкаш по мене како куче загар :)

Но ако, требаат такви онде овде да прозборат по нешто за нас :)

Перо, не лажи не е убаво да се лаже како рисјанин, и на рисјански подфорум... Како потпарол, треба да го знаеш тоа...
Да имаше таква книга, која што ти ја посочуваш, зарем ти ќе беше на форумов? Мисли малку дете :)
Ако сакаш книги, кажи ќе ти дадам линк, па читај, научи нешто не вака, непоткован... Или или до Табернакул купи си, финансирај не :)
Ниту за рисјанство си чул и разбрал, ниту пак телема, трчкаш по мене како куче загар :)

Но ако, требаат такви онде овде да прозборат по нешто за нас :)

The thelemitic hyena strikes again...:drk:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom