Прашања за Исламот III

• Креатор на темата Креатор на темата exlexmk
  • Време на започнување Време на започнување
хахаха, абре хатаб, ти си поголем кардиолог од не, веруј, жената е луда. то је исто ко да се фатиш за некои “научници“ кои тврдат дека телегонијата е вистина. сакаш ли на митрев да му пишам и да го постирам после тоа неговиот одговор? тоа е човекот кој треба да се почитува.
а броењето е за работи кои ги избегнуваш да дадеш одговор, а не за тоа кој е во право.

Како и да е,не вреди да се замарам ни со неа ни со тоа прашање кое за мене е јасно како ден.
А и ти не си некој поголем стручњак од мене и неа.
Иначе какви ликови има овде на форумов,и митрев да дојде да пишува за кардиологија ќе испадне дека се поголеми кардиолози од него.
А и не сум нешто расположен за замарање на мозокот вечерва,слушам едно убаво предавање.
И плус ме изнервиравте во старт. :)

од вистината се нервираш? :eek:
ДА, вистина е дека и јас не сум некој голем познавач, али од искуство на блиски луѓе знам дека тоа што го кажав е вистина.
тебе ти е вистина затоа што така пишува во куранот. а не зошто е тоа вистина. тука е проблемот.
него едно узпатно прашање, зошто кога науката потврдува нешто што е од куранот, тогаш на сиот глас се кажува тоа? а зошто кога е во контрадикторност се бута под ќилим?

од вистината се нервираш? :eek:
ДА, вистина е дека и јас не сум некој голем познавач, али од искуство на блиски луѓе знам дека тоа што го кажав е вистина.
тебе ти е вистина затоа што така пишува во куранот. а не зошто е тоа вистина. тука е проблемот.
него едно узпатно прашање, зошто кога науката потврдува нешто што е од куранот, тогаш на сиот глас се кажува тоа? а зошто кога е во контрадикторност се бута под ќилим?

Контрадикторност има само на јутјуб од стручњаци и научници како тебе,кои од искуство на блиски луѓе знаат дека нешто е вистина :)

А се изнервирав од ненормални секташи,не се однесува тоа за тебе.

јас не го измислив тоа, кардиолози ми го кажаа. така да, не сум јас крив за тоа што свинското е помалку штетно од јагнешкото.
ти викам јас дека било кој религија е зло. ти мене ислам па ислам. дојди при мене и раат ќе си бидеш :love:

јас не го измислив тоа, кардиолози ми го кажаа. така да, не сум јас крив за тоа што свинското е помалку штетно од јагнешкото.
ти викам јас дека било кој религија е зло. ти мене ислам па ислам. дојди при мене и раат ќе си бидеш :love:

Лелее миличок тој :)
Душиче :oops:

:pos:

Гаите исти илузии :)
јок, јок, ти си со илузии. илузија е да веруваш во нешто што го нема.
јас сум реален, го живеам единствениот живот за кој сум прилично сигурен дека го живеам. сеуште ме мачи тој матриксот, али се тера и така;)

јок, јок, ти си со илузии. илузија е да веруваш во нешто што го нема.
јас сум реален, го живеам единствениот живот за кој сум прилично сигурен дека го живеам. сеуште ме мачи тој матриксот, али се тера и така;)

Е тука лежи зајакот бе пријателе,тоа те мачи и затоа во 3 саат овде со мене се натегаш и расправаш.
А и јас сум реален и го живеам животот, само што разликата е што мене не ме мачи тоа што тебе те мачи,растеретен сум по тоа прашање. :)

А сега,заминав полека, нешто сум уморен за да се натегам на форум.
Се читаме друг пат.

хахааха, тоа мачи требаше да го ставам во наводници, да биде јасно дека сум циничен. али нема везе.
а за натегањето, ..... хмммм, на работа сум, досадно е:D

хахааха, тоа мачи требаше да го ставам во наводници, да биде јасно дека сум циничен. али нема везе.
а за натегањето, ..... хмммм, на работа сум, досадно е:D

Како и да е.
Ќе си најдеш друга занимација вечерва :)
Добра ноќ.

Дали и децата маченици добиваат 72 девици?
Што ќе им се на деца девици?

ВИДЕО: Како децата во Авганистан си играат бомбаши-самоубијци

Објавено: 12:46, 04/01/2014 Прегледано: 381 пати.
deca-samoubijci-igra-440x320.jpg

1

На интернетот кружи видео запис на кој се гледа како децата во Авганистан наместо да се забавуваат со игри, соодветни на нивната возраст, тие си играат бомбаши-самоубијци и сето тоа го снимаат.
Детето во улога на бомбаш, самоубиец најпрвин се поздравува со другарите и роднините, а потоа оди до својата мета.
Едно од момчињата глуми претставник на безбедносни служби и се обидува да го сопре, но бомбашот сепак успева да го активира експлозивот.
Друго момче фрла песок за да ја симулира експлозијата. Децата се фрлаат наоколу, а кога прашината ќе се спушти, брзаат кон наводните жртви. Видео записот е најдобар сведок за тоа во какви околности растат децата во Авганистан.

дали според исламот постои и друг свет освен нашиот и џинскиот, свет на друга планета или нешто такво и дали во џеннетот ќе има само луѓе или и животни како тука??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom