Прашања за Исламот III

• Креатор на темата Креатор на темата exlexmk
  • Време на започнување Време на започнување
Доналд вели, оди гледај Македонија - Црна Гора, и од срце навивај за државата во која си роден.

После тоа, кажи што е теорија на заговор, па ќе видиме колку има тежина сето тоа.

Историски факти се тероија на заговор, а симнување на ангели и демони по пештери е чиста вистина?

Друже јас не сум ти крив што си атеиста :P
Да,се спремам да ја гледам кошарката,и навивам за Македонија не се секирај,јас со тоа немам проблем,ја почитувам државата во која сум роден :)

Па освојувањето се разликува од наметнувањето на ислам,кое ти сакаш да го изедначиш со освојување.
Дали не тврдевте дека шеријатот не дозволува употреба на воена сила освен во одбрана? Зошто со сила го игнорирате прашањево и се правите на тошо?
Од кого се бранеле османлиите кога освојувале?

Си ја знам јас историјата на татковината повеќе од пола патриоти на батерии што се сончаат во грција секое лето.
И затоа ми е криво што се искривува така безчуствително и подло.
Јас ти реков,погледни си кои се најјубавите цркви во македонија,од кој век се и како опстоиле во турско време и се ќе ти биде јасно.
Реков веќе ова е историска тема,да не ја завлекуваме овде.

Тогаш зошто ги палеле за да ги обноват :facepalm: ?

Не e тоа теорија на заговор и ниту се од Доналд туку се од мак и црковна историја!
--- надополнето: 4 септември 2013 во 18:25 ---
И Куранот и историјата,и секој кој е реален знае дека Мухаммед се вратил во Мекка и ја освоил без ниту еден испукан куршум шо се вели.

Точно се вклопува и тоа познато по тоа дека се заканувал дека ќе коле кој не го прифати Исламот.
--- надополнето: 4 септември 2013 во 18:26 ---
Јас ти реков,погледни си кои се најјубавите цркви во македонија,од кој век се и како опстоиле во турско време и се ќе ти биде јасно.

Со Муки!
--- надополнето: 4 септември 2013 во 18:30 ---
Реков веќе ова е историска тема,да не ја завлекуваме овде.

Историските факти ги докажуваат лошите особини од самите муслимани што ги правеле.
Да не заборавиме дека таа држава се раководела според куранот.

Веќе 2 пати ги прашав муслиманите на форумов ШТО Е ТОА РАДИКАЛЕН ИСЛАМ но никој не ми одговори. Сигурно има причина зошто избегнуваат да го одговорат моето прашање. :rolleyes:

Веќе 2 пати ги прашав муслиманите на форумов ШТО Е ТОА РАДИКАЛЕН ИСЛАМ но никој не ми одговори. Сигурно има причина зошто избегнуваат да го одговорат моето прашање. :rolleyes:

Радикален ислам е медиумска измислица нарачана од исламофобите да ги држи во страв луѓето како тебе :)

Радикални нации и религии можат да се најдат на јутјуб колку сакаш :)
Затоа и не дискутирам со јутјуб.
Стварно?! Демек на јутјуб само постојат? Децава на видеава се измислица, не постојат навистина? Радикален ислам е само медиумска измислица а? Само на јутјуб го има?

Радикалните методи им се неопходни само на дегенерираните. Но, мене повеќе ме загрижуваат овие што наоѓаат сулуди начини да ги оправдаат.

:)

Стварно?! Демек на јутјуб само постојат? Децава на видеава се измислица, не постојат навистина? Радикален ислам е само медиумска измислица а? Само на јутјуб го има?

Муабетот ми е дека на јутјуб можам да ти најдам и радикални христијани и радикални евреи и радикални македонци и радикални босанци и радикални срби и радикални германци и радикални севернокорејци.

Порадикално од наслови: Се напил и ја силувал неговата мајка,или Ја убил сопругата па сам се убил..
има ли порадикално од тоа?

Муабетот ми е дека на јутјуб можам да ти најдам и радикални христијани и радикални евреи и радикални македонци и радикални босанци и радикални срби и радикални германци и радикални севернокорејци.

Порадикално од наслови: Се напил и ја силувал неговата мајка,или Ја убил сопругата па сам се убил..
има ли порадикално од тоа?
Не се вади! Ти рече дека радикален ислам не постои - дека е медиумска измислица! А не дека постојат и други радикални групи!

П.С. Тој што се напил и ја силувал мајка му, додека го правел тоа од која света книга читал и ја држел во рака?

Радикална група на луѓе кој се здружени против одредено нешто или некој.
Радикален Ислам или глобален на целиот свет...

Што значи ова ако може некој да објасни Секта или Радикалниот Ислам...
инаку вака ги дресираат само дивите животни во циркус.Овие што прават?
Само бездушници и гнасотии го прават ова...
Бонус...18+

Алах ак бар

Не се вади! Ти рече дека радикален ислам не постои - дека е медиумска измислица! А не дека постојат и други радикални групи!

П.С. Тој што се напил и ја силувал мајка му, додека го правел тоа од која света книга читал и ја држел во рака?

Не ме интересира што читал,правел радикални работи.
Или радикалноста е ексклузивна припадност само на религиите,или во случајов само на Исламот.
--- надополнето: 5 септември 2013 во 00:11 ---
Радикална група на луѓе кој се здружени против одредено нешто или некој.
Радикален Ислам или глобален на целиот свет...

Што значи ова ако може некој да објасни Секта или Радикалниот Ислам...
инаку вака ги дресираат само дивите животни во циркус.Овие што прават.

Реков дека не разговарам со видеа од јутјуб.
Најдобро е да направиме една дискусија во живо,да видиме колку се снајдувате без јутјуб и гугл.

Не ме интересира што читал,правел радикални работи.
Или радикалноста е ексклузивна припадност само на религиите,или во случајов само на Исламот.
Како што ми изгледа единствено што му е екслузивно на исламот е манипулацијата, измислиците и обидите за премолчување на работите кои не му одговараат.
Првин кажуваш радикален ислам бил медиумска измислица, потоа го занемаруваш тоа тврдење со ново - дека имало и други радикални групи.
Што бидна со прашањето кое ти го поставив предходно - "Од кого се бранеле османлиите кога оделе да освојуваат"?

Како што ми изгледа единствено што му е екслузивно на исламот е манипулацијата, измислиците и обидите за премолчување на работите кои не му одговараат.
Првин кажуваш радикален ислам бил медиумска измислица, потоа го занемаруваш тоа тврдење со ново - дека имало и други радикални групи.
Што бидна со прашањето кое ти го поставив предходно - "Од кого се бранеле османлиите кога оделе да освојуваат"?

Не знам од кого се бранеле бе друже,не бев со нив во битките :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom