Прашања за Исламот III

• Креатор на темата Креатор на темата exlexmk
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа кога ќе заврши судењето.
Моментално,според законот на демократска и секуларна Република Македонија се невини додека не се докаже спротивното.

А според шеријатот какви се?

Тоа кога ќе заврши судењето.
Моментално,според законот на демократска и секуларна Република Македонија се невини додека не се докаже спротивното.
сега намерно се правиш дека не ме разбираш. не е важно кои се убиците, овие, оние, тие или марсовци, не ти треба пресуда за да направиш психоанализа на нив.

сега намерно се правиш дека не ме разбираш. не е важно кои се убиците, овие, оние, тие или марсовци, не ти треба пресуда за да направиш психоанализа на нив.

Невини се.

А според шеријатот какви се?

Според шеријатот,ако се докаже дека се убијци треба да се убијат. :)
--- надополнето: 26 декември 2013 во 22:35 ---

За мене се тоа луѓе како и сите други луѓе во државава,се додека не се докаже дека се тие убијците.

За мене се тоа луѓе како и сите други луѓе во државава,се додека не се докаже дека се тие убијците.

Ај да видиме дали ќе излезете на протест и да барате смртна казан за нив, отккао ќе се докаже вината.

Или ќе викате дека е наместено?

Ај да видиме дали ќе излезете на протест и да барате смртна казан за нив, отккао ќе се докаже вината.

Или ќе викате дека е наместено?

Зошто јас да барам бе друже,си имате правна држава која функционира беспрекорно,терајте си правда.

Зошто јас да барам бе друже,си имате правна држава која функционира беспрекорно,терајте си правда.

Па нема ли да се солидаризирате со вашите браќа по раѓање?

п.с. Кога правната држава влезе по домовите, вие ја осудивте.

Како дојде до овој заклучок ?

Посетив зоолошка градина :)
--- надополнето: 26 декември 2013 во 22:41 ---
Па нема ли да се солидаризирате со вашите браќа по раѓање?
п.с. Кога правната држава влезе по домовите, вие ја осудивте.

Не,кога правната држава ги осуди без докази,ја осудија.

а психоаналлизата што вели?

а психоаналлизата што вели?

Не знам,не сум психоаналитичар,тоа им го оставам на експертиве од кајгана :)
--- надополнето: 26 декември 2013 во 22:44 ---
Аха, јасно.

Денес си посебно расположен за тресење глупости. Кога е тоа случај, нема борба, однапред се предавам.

Хаха,не бе друже само не ми се расправа за тоа и некој да ме убедува дека заеднички предок ни е мајмунот.
Едноставно сакам да се поштедам себеси од такви муабети.
Не ми се потребни.
Добра ноќ. :)

Хаха,не бе друже само не ми се расправа за тоа и некој да ме убедува дека заеднички предок ни е мајмунот.
Абе не е така, прочита ли поназад што ти напишав ?

Луѓето и мајмуните имаат заеднички предок. Тоа е сосема друго.

И искрено одговори, како ти се најде да ја критикуваш еволуцијата кога ни основните поставки не ги познаваш ?

Не знам,не сум психоаналитичар,тоа им го оставам на експертиве од кајгана :)
--- надополнето: 26 декември 2013 во 22:44 ---

Едноставно сакам да се поштедам себеси од такви муабети.
Не ми се потребни.
Добра ноќ. :)

Хатаб а знаеш ли што е еволуцијата уопште?

Што точно негираш од истата?

Можеби муатациите на генско ниво? Или пак наследувањето на особини од родител на дете? Или пак природната селекција?

Што ти негираш од истата?

2:223 Жените ваши се бавчи ваши. И како сакате пријдете им на бавчите ваши. И задоволете се. (...)

Какво е толкувањето на овој ајет?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom