Eraser
S.... Seni Seviyorum
- Член од
- 12 април 2010
- Мислења
- 422
- Поени од реакции
- 18
Аааааа, брат ми Луцко, ааа!
Крај!
И се сопнале ли, а?

Кога деџалот ќе минува со неговите следбеници ќе се вее црно знаме !! Ти ли ќе го вееш ??

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Крај!
И се сопнале ли, а?

Кога деџалот ќе минува со неговите следбеници ќе се вее црно знаме !! 
sto se slucuva vo palestina zarem ovaa ne terosrizam;
Опседнат си со Муслиманите од Босна, сигурно имаш некоја траума во главчето. Оди лечи се !!
Тоа е терор
Прашање
А да ве некој зафркне и натера да изедете Свињско месо....што ке сторите после?
Тоа е терор
Опсесиа ми е да некој ја продаде вера за вечера
Тоа е терор
--- надополнето ---
Опсесиа ми е да некој ја продаде вера за вечера
--- надополнето ---
Прашање
А да ве некој зафркне и натера да изедете Свињско месо....што ке сторите после?
Благодарам на објаснувањето.
Ако пророштвата за распнувањето и воскресението на Иса а.с се најавени и од другите пејгамбери пред него, тогаш тоа би требало дае вистина. Не можат толку многу луѓе да лажат посебно не Божји пратеници.
Муслиманите му ја лепат приказната за воскресениоте на Павле, а јасно е дека Павле дошол еден век после Иса а.с, а воскресението го виделе сите во времето на Иса а.с !
Ako Muhammed A.S bil najaven isto i od drugite Pejgamberi pa isto i vo Evangelie pa duri i imeto cisto Muhammed A.S se pisuva i deka kako posleden Pejgamber ke bide, zasto vo Kuranot da se ne veruva a na prikaznata na Pavle da se veruva ???
Крај!
И, а се сопнале ли?
Свињи ќе се сториме !!
Стварно? Нешто на налик супер свињи или?
Не вервувам, Аллах го спасил и овој пат.
Нешто како тебе !
И ќе личиме на свињи и ќе мирисаме !!
А сакате свињско месо а?

Дали во исламот е забранет целосно алкохолот и што вели оваа религија за др.пороци, дали конзумирањето на тоа што ви е забрането (харам) е голем грев?