Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Негледањето и негирањето на СОВРШЕНИОТ БОЖЈИ ИСЛАМ во ИСУС ХРИСТОС, е најголемата трагедија на човештвото!![]()
Прво пишувај Македонски оти едвај те разбирам...:helou:
Второ Marcus е христијанин и нема што да кажува за муслиманството..
и трето провокација нема туку има отворена дискусија...велам визуелен затоа што не постои па ако ти мислиш дека постои дај докази пастирај линк да го видиме како изгледа...:helou:
и еднаш викаш дозволено е убивање апотоа велиш тоа е најголем грев:uvo:
Негледањето и негирањето на СОВРШЕНИОТ БОЖЈИ ИСЛАМ во ИСУС ХРИСТОС, е најголемата трагедија на човештвото!![]()
ЈАС ПРАШУВАМ ДАЛИ ЈА ЗНАЕШ ЛИ РАЗЛИКАТА ПОМЕЃУ ПОЛИЦАЕЦ И ТЕРОРИСТ ?
Kako е воозможно да е дозволено да се убива.Оттука произлегува дека Семокниот бог ( Алах) ви дава апсолутна моќ да судите и врз основа на донесениот суд да убиете. Па не сте богови бре. Па тогаш и вие станувате убици или вие сте чесните момци и вам ви се простува бидејќи ја носите праведната одлука.
Ако грешам поправете ме![]()
грешка-полицаецот користи оружје кога мора...а терорист влева во дискотека или во автобуст и се разнесува(а не моратоа се потенцијални бомби,значи треба да се изврши детално испитување и откако се утврди дека се невини ќе ги пуштат.(се разбира ако се невини)
зборам конкретно за гвантанамо.
..а за абу граиб...имаше слики и од тој злогласен затвор...веруј американските војници тоа што го правеа е изживљавање.....ама САДАМ што правеше тоа ти дали знаеш..
и ретко излеваа живи,а на некои им отстранувале кожа па третмани со сол со натриум хидроксид...поранешниот режим...далеку полоши работи правеше.
а тие кои мачеа пред СУД ИЗЛЕГОА и СЕ КАЗНЕТИ!!
а во време на Садам таквите ги наградуваа.
сега веќе нема така
и да убиството етички е неоправдано
и едниот и другиот носат, користат огнено оружје, и двајцата убиваат луѓе, (кога непостои друг излез)
сеа сфаќам зш си тоа што сијас само кажав факти.
инаку не ми е испран мозокот и немам стереотипи,туку имам стерео FM.
The chemicals used included mustard gas and the nerve agents sarin, tabun, and VX. At least 5,000 people died immediately as a result of the chemical attack and it is estimated that up to 12,000 people in all died during the course of those three days.
Ne zaboravaj deka medalot ima dve strani, pa taka i faktite.
сеа сфаќам зш си тоа што си
стави iTunes надогради се малце
а ти знаеш каков народ се курдите?еве нешто во стилот на садам...
во сличајов е една страна...зависи од кој агол гледаш.
![]()
гледаш...исти се,само кое е појасно.
јасно...патем погледни го видеото,околу 20000 курди го загубија животот.
и тоа се луѓе,а беа убиени со нервни гасови.
денес во Ирак го Нема Садам и такви КАТАСТРОФИ нема да се случуваат.