Прашања околу eRepublik (проблеми, багови, итн.)

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Znaci vaka mi treba pomos.Se imam registrirano vo 2010 godina na e-republic i ne ja igraev pocnav vcera pa koga sakam da pravam nekoj raboti mi bara pin.Jas si go znam kako da go doznaam??

Znaci vaka mi treba pomos.Se imam registrirano vo 2010 godina na e-republic i ne ja igraev pocnav vcera pa koga sakam da pravam nekoj raboti mi bara pin.Jas si go znam kako da go doznaam??

Треба да пишеш тикет до админите дека си го заборавил пинот за да ти го ресетираат.

Дали ако отворам весник можете да ми фатите врски/акција да фатам 1000 сабскрајбери ради MM achievement-oт?
Ако не која е најдобрата тактика финта, и кој е временскиот распон за кој се собираат 1000 subscriber-а?
Или ќе треа да праам акции од типот “v+s = Лебче“? xD

Дали ако отворам весник можете да ми фатите врски/акција да фатам 1000 сабскрајбери ради MM achievement-oт?
Ако не која е најдобрата тактика финта, и кој е временскиот распон за кој се собираат 1000 subscriber-а?

Те молам немој и ти да спамираш за медал. :)))

Најубав начин (барем за тие што те читаат) е убава статија. Ако те мрзи тоа, спам. Ништо повеќе.

Има акции често,ама многу весници се пријавени,а и ќе мора еднаш да напраивш в+с= оружје/леб :) без тоа не иде...

Ако не те мрзи,состави некоја добра статија :)

Брат ми има веќе акаунт на Ерепублик,е сеа дали ќе може и ја да направам? Да не јаде брат ми бан? Иам Wireless router.

Брат ми има веќе акаунт на Ерепублик,е сеа дали ќе може и ја да направам? Да не јаде брат ми бан? Иам Wireless router.
Банираат само ако префрлате пари и злато помеѓу двата акаунта, барем така ми пиша Плато.

Банираат само ако префрлате пари и злато помеѓу двата акаунта, барем така ми пиша Плато.
сигурно ?! да си направам 2-3 мулти да ми работат за џабе,ама да не јадам бан таман се зајачав :icon_bigg

Барам пријателииии :) Moulinex ми е никот :)

Не ми е јасно како издрживме 3 фронта сеа, али арно е.
Алијансите прави 98% од штетата што ја иаме.
Тиња сме.

Дали има врска ако вработиш работници од 1 левел и од 8 на пример?

Дали има врска ако вработиш работници од 1 левел и од 8 на пример?

Тој од 1 левел ќе работи со помала плата но и ќе има помало производство. Тој од 8 левел ќе бара поголема плата но ќе ти произведува повеќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom