Прашања и одговори

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Дали од кога ке те пратат кај психолог ке добиеш писмена/усна опомена?За усна знам класната може да каже...ама нем и писмено да ја извикат мама да иде у школото

:pos2: И на писмено, ќе те стават во архивите на школото... Кога ќе те пратат кај психологот ќе добиеш усмена лекција и ќе си отидеш...

можеби некој веќе го одговорил прашањево , но стварно ме мрзи да барам :(

како можам да си ги пресметам бодовите од средо
што ми требаат нели за упис на факс :O
?!

?!
пробај со диѓитрон

?!

Помини 4та година, положи ја првин матурата, па дојди и прашај пак...

Би, сакал да прашам, на конкурсиве на факултетиве гледам дека има избор на интерни предмети, дали за да се запишиш на тој факултет треба да ги полагаш понудените интерни изборни предмети од факултетот, конкретно прашувам за Градежен факултет...?

Би, сакал да прашам, на конкурсиве на факултетиве гледам дека има избор на интерни предмети, дали за да се запишиш на тој факултет треба да ги полагаш понудените интерни изборни предмети од факултетот, конкретно прашувам за Градежен факултет...?

Општо за факултети сите треба да ги имаш полагано предметите кои ти се предложени како изборни за да можеш да конкурираш во 1 уписен рок. За втор уписен рок не се битни интерните предмети.

Предмети на ИКИ (ФЕИТ)

Дали некој може да ми ги кажи сите предмети кои што се учат на ФЕИТ струка ИКИ. Значи посебно од прва до четврта со се изборните предмети.

Значи прва ја минав одличен втора мн. добар трета доволен и четврта доволен од проектната задача имам 10 бода и сега плановите ми се да одам на приватен ама мене ме интересираше доколку поминам со подобра оценка 4/5 на матурата дали и на кој факс. државен ке имам шанси за упис.

Значи прва ја минав одличен втора мн. добар трета доволен и четврта доволен од проектната задача имам 10 бода и сега плановите ми се да одам на приватен ама мене ме интересираше доколку поминам со подобра оценка 4/5 на матурата дали и на кој факс. државен ке имам шанси за упис.

Со ваков пост би ти рекол да си седиш дома или да идеш да копаш канали за пари негде најискрено...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom