Прашања до атеистите

• Креатор на темата Креатор на темата Дмт
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас знам еден што ќе оди... си има муабет со попот за продавање ракија. (y)
Мислам нема да оди за да виси три часа со бабите и дедовците и да се поклонува на Богот, нормално...
taj mora da e talemit..od tvojata sekta...samo rakija i seks.....i roken rol....:pos:
istrazuva na site polinja....

taj mora da e talemit..od tvojata sekta...samo rakija i seks.....i roken rol....:pos:
Па и не мора да е телемит инициран во Редот.
Ти како религиозен не сакаш ракија, секс и рок? :eek:
Каков македонец си ти, дури и да си во Италија на печалба, а да не ги сакаш овие три свети работи??
Предавник си значи... :mad:
Глупости. Некои работи ги врзуваат и религиозниот и атеистот! (y)

Па и не мора да е телемит инициран во Редот.
Ти како религиозен не сакаш ракија, секс и рок? :eek:
Каков македонец си ти, дури и да си во Италија на печалба, а да не ги сакаш овие три свети работи??
Предавник си значи... :mad:
Глупости. Некои работи ги врзуваат и религиозниот и атеистот! (y)
Хепта....пак си ме пријавил ....ми го избришаа постот а...ти дадоа наградно?
Мене ме нарекуваш предавник, а цело време зад грб работиш..такви издајници кои се ничија вера, од секогаш имало и ќе има....и во турско ги имаше...
Беше на црква?
Или послатка ти е ракијата........па после лупаш глупости и пријавуваш

Хепта....пак си ме пријавил ....ми го избришаа постот а...ти дадоа наградно?
Мене ме нарекуваш предавник, а цело време зад грб работиш..такви издајници кои се ничија вера, од секогаш имало и ќе има....и во турско ги имаше...
Беше на црква?
Или послатка ти е ракијата........па после лупаш глупости и пријавуваш

Гурџи, дај бе тоа формулата де се просветлиме...

:(

Брат...па нели на црква рековме да одеш.........џабе те крстиле родителите

Гурџи бе, ладно е надвор сега, кој ќе се гњави по цркви. Дај таа формулата да се просветлам набрзина...

Гурџи бе, ладно е надвор сега, кој ќе се гњави по цркви. Дај таа формулата да се просветлам набрзина...
Брат...ти си за талемит роден...земи една ракија, згреј се и одма ќе се просветлиш...како хепта

Prasanje do ateistite:

Dali nekoj od vas nekogas pomislil ili pobaral (duri i nesakajkli, kako uzrecica) pomos za nesto : рri bolest, ispit, bilo sto. da si rekol: daj boze da.....se sluci toa i toa....

Prasanje do ateistite:

Dali nekoj od vas nekogas pomislil ili pobaral (duri i nesakajkli, kako uzrecica) pomos za nesto Pri bolest, ispit, bilo sto. da si rekol: daj boze da.....se sluci toa i toa....

Какво длабоко прашање, вистинска интелектуална замка...

Prasanje do ateistite:

Dali nekoj od vas nekogas pomislil ili pobaral (duri i nesakajkli, kako uzrecica) pomos za nesto : рri bolest, ispit, bilo sto. da si rekol: daj boze da.....se sluci toa i toa....
Јас само што побарав нешто од госпот, и тоа сакајќи и со голема верба: " дај боже да ти избегаат колачињата од браузерот, како што ти избегале од главата, па да не можеш да пишуваш глупости"

Prasanje do ateistite:

Има некој? Не се срамете. Кажете.
Јас знам неколку атеисти кои имаат таква навика.

Јас. И сега?

Ништо, онака, колку да се определи дека некои зборови имаат моќ, а некои немаат, во суштина. Бог со збор создаде во мракот светлина.
Зависно кој како ги согледува, зборовите имаат моќ. Неважно е дали некој е атеист и не веурва во Бог или не е атеист. Бог ги слуша и сослушува сите. Согласно тоа и одредува кому, кога и како ќе му помогне. Или нема. Но, тоа ретко се случува. Помошта доаѓа ненадејно, не во секогаш посакуваниот облик.
Нејсе, онака, ме интересира.

Дволичноста шо се однесува за Господ, не е формално правно регулирана кај атеистите со Света Книга. А по логика, се шо не е формално-правно регулирано е дозволено. Ама ако е дозволено, не значи оти е правилно. :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Дволичноста шо се однесува за Господ, не е формално правно регулирана кај атеистите со Света Книга. А по логика, се шо не е формално-правно регулирано е дозволено. Ама ако е дозволено, не значи оти е правилно. :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Koj дели дозволи?:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom