Атеист
Дежурен Шаман
Абе да не е последен четврток во месецот, а?Грешка си.
Ние те сакаме тебе, оти во нашите срца има место само за љубов.
Ти преиспитај се.
Покај се.
Не ти е касно.
Дојди при нас.
Можеш ти.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе да не е последен четврток во месецот, а?Грешка си.
Ние те сакаме тебе, оти во нашите срца има место само за љубов.
Ти преиспитај се.
Покај се.
Не ти е касно.
Дојди при нас.
Можеш ти.
Dance till you drop dead... and rise again a new born...Имам едно прашање до атеистиве...до кај се со чакрите
Оваа работа дали е добра...
Vishuddha дали е расцветана....дали сите 16 ливчиња и се на број.
Не бе, интерконтинентален![]()
Не ми одговори....што е освестен....и што е свест уопште кај човекот?
Ке почнам да сумљам дека не знаеш....многу го избегаваш одговорот нешто...
Си ја согледа ли сопствената контрадикторност...? А поназад се силеше дека ти си тука да помагаш... абе и самиот си се збунуваш себе си... јебига тоа е, несвесност...Немаш ти никаков ќар од мојот одговор, а најмалку понатамошна сериозна дискусија.
Се покажало многу пати до сега, дека не си ти за дискусија.
Седи си пиј си чајче, иди на форум за математички загатки за деца до 8 годишна возраст, и супер ќе ти биде.
Некои работи во животот мораш да ги почувствуваш сам, без некој да ти објаснува.
Освестеноста се чувствува и доживува лично. Мораш да го доживееш тоа, сам без моја (наша) помош, инаку не вреди нема ефект истата.
п.с. Сите што се со Исус се апсолутно освестени.
Си ја согледа ли сопствената контрадикторност...? А поназад се силеше дека ти си тука да помагаш... абе и самиот си се збунуваш себе си... јебига тоа е, несвесност...
И не ми коментирај ништо на ова затоа што е небитно за тебе...(го земам ова како пример инаку тебе не те коментирам додека не кажеш нешто паметно
)
Ако го земаше за пример, можеше да посочиш, а не да ме цитираш директно.
Тоа е бедно и мизерно од твоја страна.
Сакаш да ти помогнам, ама нејќеш официјално, па се задскриваш зад тоа дека моето мислење е само пример.
Момче, побарај директна помош, не е страшно ништо.
Нема контрдикција, ако си го спознал Исус, си ја доживеал освестеноста.
И да индивидуално е тоа.
Искуствата со Исус се индивидуални.
Јеби га, само ОШО прави групни сеанси
Батали додека имаш време.
Абе тоа ти е кога немаш... можеш само да љубоморишУбаво ти вика лицемер и шарлатан кој продава муда за бубрег со манипулација додека во англија цела смена на Чарлс Ролс и Хенри Ројс работат за неговиоте автомобили која Лоботомија ја направил значи, од што бил толку "Духовно Возљубен" дури 90-сеттина материјалистичлки за ги поседувал т.е очигледно му биле опсесија не вкус, не потреба-Ошо е промашај.
Абе тоа ти е кога немаш... можеш само да љубомориш![]()
Тоа ти е фаличен сум јас, остај ме ти мене да си се лажам себе си...Најреално не ни сакам,Ролс Ројс никогаш не ми биле омилени.
Би гласал за електричниот Tesla.А ако зборикме за интернал комбашчн тогаш Jeep or Chrysler,а не сум толку попален за автомобили, еден човек ми подари две книги Рат и Антират и уште една Интересна Историска е тие вредат повеќе од 90-сетте ролс ројса на ошо и целата негова Лоботомија,ама тој дел ти фали за да разбереш.
И гледаш како коментарот те рефлектира-значи го сакаш ОШО поради Ролс Ројсите или поради учењето, Брадичката или??
Убаво ти кажаа погоре-колку побрзо толку подобро.
Другарче, абе јас немам кажано ниту еден лош збор за Исус, ниту за Алах, ниту за Буда, ниту за Ошо. ниту за Патанјали, ниту за Кришнамурти, ниту за Сај Баба,ниту за Тесла,..Немаш ти никаков ќар од мојот одговор, а најмалку понатамошна сериозна дискусија.
Се покажало многу пати до сега, дека не си ти за дискусија.
Седи си пиј си чајче, иди на форум за математички загатки за деца до 8 годишна возраст, и супер ќе ти биде.
Некои работи во животот мораш да ги почувствуваш сам, без некој да ти објаснува.
Освестеноста се чувствува и доживува лично. Мораш да го доживееш тоа, сам без моја (наша) помош, инаку не вреди нема ефект истата.
п.с. Сите што се со Исус се апсолутно освестени.
Другарче, абе јас немам кажано ниту еден лош збор за Исус, ниту за Алах, ниту за Буда, ниту за Ошо. ниту за Патанјали, ниту за Кришнамурти, ниту за Сај Баба,ниту за Тесла,..
од сите само учев.....сега и ќе го сменам магерето и кола ке си купам....![]()