Прашања до Атеистите II

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Познавам и такви, и многу се успешни. :)
Но нормално, тоа не е никаков животен пат.
Многу успешни во што? Да си нечовек е успешност? Ај не зезај.
abe kakvo levo i desno.

u sredina treba da ides.

ke te bide za vaterpolist:)
Каково средина бе, од долу кон горе се оди. Во средина се спие, што би рекол еден мој “омилен“ форумски паљачо.

Многу успешни во што? Да си нечовек е успешност? Ај не зезај.

Каково средина бе, од долу кон горе се оди. Во средина се спие, што би рекол еден мој “омилен“ форумски паљачо.
....во животот. :)
Па добро ако дволичноста ја сметаш ва вклопување во општеството, тогаш се успешни. :)

....во животот. :)
Па добро ако дволичноста ја сметаш ва вклопување во општеството, тогаш се успешни. :)
Што подразбираш под тоа “... во животот“, пари, кола стан? Па тоа може и секоја будала да го има. Не е тоа успешност.

poarno da spie pa da se razbudi otkolku buden da cekori po pogesniot pat veruvajki deka e vistinskiot.

Што подразбираш под тоа “... во животот“, пари, кола стан? Па тоа може и секоја будала да го има. Не е тоа успешност.
Па и другата реченица треба да ја земеш во обзир. :)
Среќата треба да се пронајде длабоко во човекот. Ако ја пронајдеме, тогаш би го започнале патот кон успешноста. Да не ти мудрувам многу, ти знаеш многу подобро од мене. :)

ke zavrtis ako znaes kade e krivinata.
Да не не си разбрал? Не е до кривините туку до правините. :D[DOUBLEPOST=1404479916][/DOUBLEPOST]
Се што ќе кажеш би можело да биде искористено против тебе. :)
otkoga ti vikam poarno da ne kazuvas nisto.
Гооол, што би рекол паљачото.:P

Да не не си разбрал? Не е до кривините туку до правините. :D[DOUBLEPOST=1404479916][/DOUBLEPOST]

Пробај ти да прејдеш од еден пат на друг по правините.

Абио, јок. А за биг бенгот, да ми изгледа возможна таа теорија. Истото се однесува и за еволуцијата. И таа е возможна варијанта. (но тоа е настанокот на животот, а не на планетате земја, планетарниот систем, сонцето...). :)
Процесот на ладење, и тој е возможен. (иако и тој е дел од биг бенгот).
Ете 3. :)
Возможен или вистина?
Ти значи не си скептичен по овие три работи, затоа што се општо прифатени така?

Абе автогол е тоа :facepalm:[DOUBLEPOST=1404480131][/DOUBLEPOST]
Возможен или вистина?
Ти значи не си скептичен по овие три работи, затоа што се општо прифатени така?

Не е скептичен, МЛАД Е.:D

Јас стојам позади секој мој коментар.
(нормално се шалиме, и далеку од тоа дека сакам да се карам, поготово не со тебе) :)

Ма какво карање. Таман работа.:)

Се обидуваме да те насочиме кон правиот пат и вистинските задоволства во животот:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom