Прашај ме да те прашам

• Креатор на темата Креатор на темата FLiX
  • Време на започнување Време на започнување
.......“Свадба весела“. :D..........шала.

“Испод оне крушке“ (но можеби ова не е ни вистинскиот наслов) :)

Омилен пеач? :)

Сто пати ми го постави прашањево до сега и сто пати ти одговорив:D

Најубав град?:)
Има разлика помеѓу пеач и пеачка.
Ти ми рече Туна, а таа е пеачка што значи моето прашање останува. :)

Лондон. :)

Туна ми е најомразена, таа е смрдла примитивна. Најомилен пеач ми е Славе Вељаноски:)

Тебе?:)

Јас не мразам ниту еденна пеач/ка. Едноставно или вреди или не вреди. Ако ме прашуваш од нашава естрада кој е паднат многу ниско, ѕирни го џинѓелот на песната на нашава влада од последниве претседателски и парламентарни избори. Да не ги набројувам поединечно.:)

Имаш во животот некој идол, но не од твоето потесно семејство? :)

Да.Нормално такво нешто не пропуштам. Безразлика дали утре ќе имам 30, 40 или 50 г. Алан има кажано многу убава мисла околу тоа.:)

Морам стриктно да ги бирам прашањата затоа што вие 2-ца сте многу различни личности, Шутрак е многу сличен со Боб, и затоа одам со неутрални прашања.

Зошто читаш односно не читаш книги? :)

А кога си бил основно и средно? Ни тогаш. Нашава младина денес чита, но прашањето е со каков “интервал“.А ни времето помината на Кајгана не се брои. Се шалам. :D

Зш ме ралаксира и ме тера да размислувам.:)

Зш баш Сунѓерот Боб? Тоа ме интересира, претходно добив млак одговор. :)

Ja citam knigi :) Najcesto obozavam medicinski :)

Dali si se mecuval i dali bi se mecuval i sea? :D

Имаме дома 2 сабји и еден меч но никогаш не сум ги фатил ни во рака, а камоли да мечувам. Не, никогаш. Зш не сакам такви спортови.

Ти? :)

Obozavam no nemam moznost isto i mec :(

Zs ne gi prodades? :D

Od sekogas sum sakal da se mecuvam. Koga i da sum imal moznost vo maalo sum se mecuval i sekogas pobeduval :)
Zaso tolku si go zasakal HP?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom