Тогаш не само демоните, ќе ги избрка и неговите од дома.само лук, многу лук
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тогаш не само демоните, ќе ги избрка и неговите од дома.само лук, многу лук
Ке ти го пратам Луцифер да те скине не ме провоцирај !колку си бил ти удрен со мокра чорапа,тоа е нешто неверојатно
Хехехехехехе нешо као Мемати шо му беше На Полат а ... КилерSuccubus kine, ne lucifer xD
Ustvari incubus..
А Луцифер шо праи ај ако го вииш поздрави Го и реци му нек убрза са доласка ова веќе не се трпи ! Има да биде крв на сите страни ама прво капиталистиве и политичариве да ги поиграseksualno kine incubus![]()
Колку пати како мал имаш паднато на глава?Верувам дека оваа тема ќе биде корисна, и ќе даде одговори на многу прашања.
Како да изградиме цврста структура во нас што ќе ни овозможи да се справиме лесно со ситуации.
Нашите мисли се најчеста мета на демоните. Како да изградиме во нас мисли кои ниту еден демон не ќе може да ги промени и земе радоста и мирот од нас.
Сигурно сите сакаме во нас да е чисто, убаво и полно со мир.
Како да се наполниме со мисли кои се правилни и со тоа да ни биде отворен патот за постојан мир во нас?
Сигурно има некои кој знаат за ова и кријат од вас многу.
Нападите ги уриваат можностите да има растеење на увереност во човекот за живот во мир и радост. Ако се садат овие правилни мисли во нас постојано, влијанието на светот во нашиот живот ќе нема сила да не потиснува ниту демоните. Ни треба извор Кој ќе ни овозможи да црпиме од Него и да се напојуваме постојано.
Тоа клештите, за вадење заби на вампири да не се?
Сепак, зарем не се работи и во обата случаеви за метафизички концепти? Овие што те читаат и што немаат поим, сигурен сум дека би можеле да се пошегуваат на твоја сметка за твојот концепт за тоа што претставува демон.Проблемот со пријателов е што за него се што е различно од неговото гледиште, автоматски го прогласува за демонско или за демон. За него демонски е хороскопот, самовилите, масонеријата, њу њјџ, јогата.....можам до утре да набројувам. Така да поистоветувањето на неговиот концепт и разбирање за тоа што е демон и демон од езотериска гледна точка е небо и земја. Апсолутно никаква допирна точка нема помеѓу едниот и другиот концепт, и ти тоа многу добро го знаеш, бидејќи си упатен и познати ти се тие области, само изгледа ти одговара да се правиш на тошо со цел да ме сведеш на исто ниво.
Ако демонот е исламски крсот делува?
Што има метафизичко во тоа да го сметаш хороскопот за демонски?! Или јогата....или било што друго кое не го разбираш?Сепак, зарем не се работи и во обата случаеви за метафизички концепти? Овие што те читаат и што немаат поим, сигурен сум дека би можеле да се пошегуваат на твоја сметка за твојот концепт за тоа што претставува демон.
Поправи ме ако мислиш дека не сум во право.
Мислам дека нема повеке типови демони особено не по религиозна делба. Сигурно делува крстот.Ако демонот е исламски крсот делува?![]()