Прага, Чешка

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Зависи што сакаш. Ама за секој има по нешто. Сакаш диско/клуб има. Сакаш бордели, фала богу има. Голем град е и многу народ има и не е како кај нас изолирано се искача само таму и таму и крај.

http://www.inyourpocket.com/prague/nightlife

некнежна - од некни

Ми требаше малку време да сконтам што си сакал да кажеш.

Ми остана непосетена кулата Жижков, тој реон е еден од најубавите во градот

некнежна - од некни

Ми требаше малку време да сконтам што си сакал да кажеш.
Не "oд некни" oд идната гoдина . ами ние не oбразoваниве треба да умриме ? ебате беља ебате :) шала настра, каj нас вселo така викет .

Лепота од град, преубави впечатоци имам, Прага > Виена бар за мене :love::love::love:

Две годни живеам тука и вистина уште немие цела прошетана, вчера бев во золошката , имав слушано дека била една од нај големите и нај убавите во светот , ама онака не заентересирано , и сварно се водушевив огромна, средена перефктно со жичари со пештери , џунгли , жвотни илјаднци ,ресторани, возој будистички храмој , кујќари афркански , погед на Прага . 6 сати шетаве и цела не ја дошетавме, значи ако некој иди наваму обавезно да ја посети. моментално многу сум зфатен ко ќе имам време ќе ставам некоја слика :) .

@Toto.toto изгледа имаш убав апарат, оно во таков град и слика со Нокиа 3310 убаво ќе излезе

Najubav grad koj shto sum go posetil i najubavi spomeni imam od tamu.... partali e gradov.

Колку пари би ми требало за една недела во прага јадење и спиење во некој хостел значи скромно без расфрање?

Колку пари би ми требало за една недела во прага јадење и спиење во некој хостел значи скромно без расфрање?
Би ти препорачал да одиш со авион Скопје Нинберг, а потоа со бус до Прага. Во зависност од авио билетот би требало да те чини околу 100е повратна. Инаку во градот цените се ептен пристојни.

Back
На врв Bottom