SuicideMessiah
Советник
- Член од
- 7 јули 2008
- Мислења
- 5.575
- Поени од реакции
- 295
Тони Петрески дур магистрирал и дур му траело усовршувањето,Марјан ги шетал ѓубриштата во Шпанија и низ Европа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
oooo so prezime nosis )))))))))))))))) gradonacalnickoНема врска, никогаш не бил во ЛДП или ЛП или како сакаш наречи либералите.и неможиш да речиш дека е “сончоглед“.
Штом нема прекар не е вистински прилепчанец, не го гласајте, не го биѓаА.П.С. Јас го познавам Тони 15 години и како за информација тој нема прекар.
Сега ДПМНЕ-вците од прилеп ќе знаат кого да плукнат на сред улица!
Море ајамана, не сум јас патетичен колку што вие комуњарите се бедни бедници.
Штом тебе не ти пречи, мене ич.
Туку, гласај за Мацко, да те види госпоТ!
Нема врска, никогаш не бил во ЛДП или ЛП или како сакаш наречи либералите.и неможиш да речиш дека е “сончоглед“.
Toa што го праша Суисајд јас ќе ти го одговорам.
Тони Петрески е роден во Прилеп на 21.10.1968 година, основно и средно образование заврши во Прилеп а додипломските студии ги започна во Сараево на факултетот за општонародна одбрана, но со почетокот на војната во поранешна СФРЈ тој се враќа во Прилеп и студиите ги продолжува на универзитетот во Скопје. Во 1995 година дипломира со просек 8.80, Во 1998 година се вработува во подрачната служба на министерството за одбрана а 2 години подоцна се запишува на последипломски студии, и заминува на стучно усовршување во Париз а после тоа и во Будимпешта. Додека трае усовршувањето тој магистрира. Од 2002 до 2007 година беше началник на подрачната служба на министерството за одбрана, во меѓувреме спрема докторска дисертација.
ТОа е тоа накратко за Тони. Ајде да видиме (ако некој знае ) Маријан што образование има.
П.С. Јас го познавам Тони 15 години и како за информација тој нема прекар.
Видов, ама и прашав прилепчани, асли прилепчани, а не од Зрзе, кои го знаат и велат дека не го бива.