Поздравен Говор

• Креатор на темата Креатор на темата Epics™
  • Време на започнување Време на започнување

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Локација
Skopje
Здраво Дечки

Ми треба мала помош.
Треба да напишам поздравен говор, но навистина незнам како да почнам, а и што треба да пишувам.
Некој со некое искуство, што би можел да ми помогне ?

Благодарам однапред.

Напрај си некој концепт однапред и во никој случај немој да читај.Поценет ќе ти е говорот.

Само болдираново некако е збунувачки
Здраво Дечки

Ми треба мала помош.
Треба да напишам поздравен говор, но навистина незнам како да почнам, а и што треба да пишувам.

Благодарам однапред.

Поточно говорот е за...

Ми дадоа задача од школо, да напишам поздравен говор за некој што прв пат доаѓа во моето школо.
Бидејќи немаат некоја традиција, да ги поздравуваат тие што се запишуваат во прва година средно, им паднало на памет од наредната година со говор да ги поздравуват.
И сега и јас неможам да сфатам кај баш мене ме одбраа за ова.

Тема како што кажав: Поздравен говор за некој што прв пат доаѓа во моето школо.

Здраво Дечки

Ми треба мала помош.

Благодарам однапред.

За шо ти е поздравен говор....да не ќе одиш во С.Кореја на инагурација на Kim Jong-un ?

Здраво Дечки

Ми треба мала помош.

Благодарам однапред.
Да не се буткаш за нов прецедател на СДС па ти треба ова.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Па пробај прво со информации за школото нешто,па кажи и јас бев ко вас зелен и мене ми беше вака чудно ко вас бла бла, па некој познати ако учеле тука наброј ги, па твои впечатоци позитивни зошто си го одбрал, кажи моментално дека ти се свиѓат и полно е женски, лесно за поминување (реклама малце).Отприлика така нешто.

Почни со некоја заебанција од почеток за опуштање на атмосфера, нешто како Тешко вас, кај го одбравте ова школо :D

Ми дадоа задача од школо, да напишам поздравен говор за некој што прв пат доаѓа во моето школо.
Бидејќи немаат некоја традиција, да ги поздравуваат тие што се запишуваат во прва година средно, им паднало на памет од наредната година со говор да ги поздравуват.
И сега и јас неможам да сфатам кај баш мене ме одбраа за ова.

Тема како што кажав: Поздравен говор за некој што прв пат доаѓа во моето школо.

Добредојдовте гуштери, гуштерки, и останати рептили. Како што знаете, веќе сте прва година, средно (име на струка тука) и од овој момент веќе сте средношколци. аплауз.Засега сте мамини галеничиња, младичи што мастурбираат и девојки се заљубуваат, но не се секирајте сето тоа ќе ви помини, барем до 4-та година голем број на бракови ќе се стекнат а и разводи уште пред да ја земете дипломата. Тука во средно, ќе научите од постарите колеги како се пушат цигари, (пред врата, клозет, на час итн) а и ќе научите што е тоа клиторис од биолошко а и улично значење.
Немојте да бегате од часови оти пишиме неоправдани, кои нормално истите можат да бидат заменети во оправдани, зависно од коефициентот на маснотии во скарата која ќе ја почести вашиот родител. Пред да речете “Научив“ ќе дознаете дека предност имаат сите деца на влијателни личности , џандари инспектори, адвокати, судии, деца на бизнисмени или луѓе што имаат потенцијал за да извлечеме некаква корист од нив. Со сите петки ќе бидат како по обичај синовите на судиите инспекторите а и оние чии татковци се сопственици на некој локал. Тоа вас нека не ве загрижува, воопшто нема да останите на полагање. Стискам малце, за вас помали од рајата, кои лебот го вадите со мака и пот, па ќе мора да учите и присуствуват 9 месеци без прекин а ако сте болни, е тогаш разболете се уште повеќе за оправданието да биде што повалидно.
Исто така, добро е да знаете дека од кај професорката *(името нејзно овде)* што има бутик, пожелно е да сте облечени во гардеробата купена од кај неа, со цел да и дадете попријатни моменти облечени во супер гардероба додека сте на час. Не заборавајте да си купите папагалче, водна желка или друго милениче од кај професор (тој и тој) со цел да си го направите вашето време позабавно, а кога доаѓате на школо, строго возете се со такси СКУЛ ГРЛ, пошто професорот тој и тој е сопственик на неколку возила и би ве возел поевтино. Работите овде функционираат плати па уживај, па најчесто тие што не учат и имаат некој родител од кој имаме ние корист најчесто ќе ги видите на кафе седнати со неколку девојки додека вие го чекате да ѕвони 7-ми час. Пријатен престој.

Вака нешто бараш?:)

Добредојдовте гуштери, гуштерки, и останати рептили. Како што знаете, веќе сте прва година, средно (име на струка тука) и од овој момент веќе сте средношколци. аплауз.Засега сте мамини галеничиња, младичи што мастурбираат и девојки се заљубуваат, но не се секирајте сето тоа ќе ви помини, барем до 4-та година голем број на бракови ќе се стекнат а и разводи уште пред да ја земете дипломата. Тука во средно, ќе научите од постарите колеги како се пушат цигари, (пред врата, клозет, на час итн) а и ќе научите што е тоа клиторис од биолошко а и улично значење.
Немојте да бегате од часови оти пишиме неоправдани, кои нормално истите можат да бидат заменети во оправдани, зависно од коефициентот на маснотии во скарата која ќе ја почести вашиот родител. Пред да речете “Научив“ ќе дознаете дека предност имаат сите деца на влијателни личности , џандари инспектори, адвокати, судии, деца на бизнисмени или луѓе што имаат потенцијал за да извлечеме некаква корист од нив. Со сите петки ќе бидат како по обичај синовите на судиите инспекторите а и оние чии татковци се сопственици на некој локал. Тоа вас нека не ве загрижува, воопшто нема да останите на полагање. Стискам малце, за вас помали од рајата, кои лебот го вадите со мака и пот, па ќе мора да учите и присуствуват 9 месеци без прекин а ако сте болни, е тогаш разболете се уште повеќе за оправданието да биде што повалидно.
Исто така, добро е да знаете дека од кај професорката *(името нејзно овде)* што има бутик, пожелно е да сте облечени во гардеробата купена од кај неа, со цел да и дадете попријатни моменти облечени во супер гардероба додека сте на час. Не заборавајте да си купите папагалче, водна желка или друго милениче од кај професор (тој и тој) со цел да си го направите вашето време позабавно, а кога доаѓате на школо, строго возете се со такси СКУЛ ГРЛ, пошто професорот тој и тој е сопственик на неколку возила и би ве возел поевтино. Работите овде функционираат плати па уживај, па најчесто тие што не учат и имаат некој родител од кој имаме ние корист најчесто ќе ги видите на кафе седнати со неколку девојки додека вие го чекате да ѕвони 7-ми час. Пријатен престој.

Вака нешто бараш?:)
Хахахахахаха не баш пријателе, али си ме насмеал убаво :D
Алал нека ти е .
:pos::pos::pos::pos:

-Тогаш мора нешто да научиш и за тој нов ученик, ама се разбира тој никако
да дознае за тоа ниту пак другите ученици да осетат дека се
распрашуваш, или дека бараш помош се треба да биде изненадување.
- Зошто доаѓа во тоа школо.
-Каде пред да дојде учел.
-Од каде доаѓа,населба,град и сл.
-Ако ја знаеш причината веќе е полесно за почетен збор.
-Научи што му е хоби,чепни малку во тоа
-Ако е по спортот објасни кој се тука условите за тоа.
-Не заборавај спомниго неговото име повеќе пати.
-Објасни дека вашата дружба не само тука во школо.
-Каде одите на искачање,кино ,бикенди и сл.
-Па додај и од тебе нешто (нешто и за професорите)
уф доста беше,ајде во акција учи спремај говор.

Дали нешто вакво ќе помине?

Драги колеги од името на целокупното раководство на средното ( не е важно името ) училиште на Град Скопје како и од мое лично име би сакал да Ви посакам едно големо добредојде во најстарото, најреноминираното и најдоброто Средно училиште во Република Македонија.

Можноста да бидете дел од ова средно училиште за Вас треба да претставува голема чест и задоволство, но сепак не смееме да заборавиме дека тоа носи и многу одговорност.

Во текот на учебната година може да сретнете доста препреки кои би можеле да се испречат пред Вас, но професорите се секогаш тука за заедно да ги решавате сите проблеми кои би можеле да се појават.

Почитувани колеги, секој од вас овде присутен има можност да се вклучи во работата на различни училишни секции и акции.

Драги колеги ,нека Ви е со среќа почетокот на вашата прва средношколска година. Ви посакувам многу успех, многу работа и секако многу дружење и забава.
  1. Не сум професор ( Да нема забуни ).
  2. 4 - та година сум во ненаведеното средно училиште.
  3. И поима немам кај ме најдоа мене за ова.

Welcome young padawans.
You're fucked beyond comprehension.
RUN FOR YOUR LIVES!!!!!!

Back
На врв Bottom