Повикување духови

• Креатор на темата Креатор на темата Bush(av)
  • Време на започнување Време на започнување
Како помала се собиравме со друштво и викавме духови.. Никогаш не верував во тоа, али ми беше интересно...

Da, demek postojat.....
vazi

interesna slucka:
koga bev pomal so barceda mi vikavme duh so srebrena lajca. i so brasno neznam neso tamu.... i ni stropa roletnata i se posra.....e od strav i od togas ne ni tekna use ednas. sega ni e smesno toa

:)))))

Постирав одамна на темава ама сепак пак ке речам дека е само глупо суеверие и магла во мозокот

духови не постојат ... затоа што ги прекршуваат Њутновите закони , ти треба маса за да правиш бучава како чекори , а доколку имаш ти маса немозеш да поминеш низ ѕид :nenene:

Mak. Tigar напиша:
духови не постојат ... затоа што ги прекршуваат Њутновите закони , ти треба маса за да правиш бучава како чекори , а доколку имаш ти маса немозеш да поминеш низ ѕид :nenene:

edit

духови не постојат ... затоа што ги прекршуваат Њутновите закони , ти треба маса за да правиш бучава како чекори , а доколку имаш ти маса немозеш да правиш бучава како чекори. :)

lele, ova enkoja visa fizika ke da e. :) Duhovite i da postojat, postojat vo druga dimenzija, vo koja ne vazat njutnovite zakoni.
Sekoj fizicar ne e be deca! :) jas sum (ne bas do tolku, pojke matematicar ) i znam.

па јас за себе не вервам дека има денеска духови а ниту имал и во времето

Повикувањето духови се чисти глупости.... Самата психа те тера да мислиш дека нешто мрда или ....

со кој ум,луѓе се берат за да повикат духови???
WTF?!
Не сваќам зошто Господ остава олку глупи луѓе да живеат.
Како би изгледало тоа???
Ти излегвит 2pac (ако си го побарал него[ц ц ц ц]) со Opacity 36% лета (или така нешто) и ти зборува......
Подобро да се берат во круг и пари да донираат за да се лечат.

Хехехе добар пост хехехе :):):):) инче јас не сум викала духови оти се плашам од темно, а как шо знам на темно треба да се викат :tapp: а и некој веруват у духови, некој не...Јас сум измеѓу :):):)

abe da se povikuvaja duhovi 4e si kindapirav eden :P pa 4e pritrebase za zloslu4aj. Ili 4e go pripitomev za domasno mileni4e :)

a imam slusnato deka na pato od asmati za pretor na polnoj4 izleguvala nekoja baba so dve torbi i na toj so 4e pominel mu gi davala torbite da gi nosi a potoa is4eznuvala i taa i torbite

Kako pomala se sobiravme u podrumot od zgradata i si zximavme potrebni rekviziti: casa so voda, igla, list, penkalo konec, ogledalo, sveka i kibrit. Na listot pisuvavme pukvi od prva do posledna i brojki od 0 do 9 seto toa u krug i listot isecen i krug. Ke go stavevme listot i srede site okoli listot, e sea ne se sekavam dali casata so voda ili od leva ili od desna strana, a svekata na drugata i pozadi svekata ogledalo. site u krug i se fakame za race i velevme nesto u stilot 3pati go povikuvam mojot angel cuvar pa 3pati ako si tuka odgovori so da ako ne so ne i tamu uste nesto imase, u toj momenat nekoj ja faka iglata zavrzana so konec ja stava u srede i taa naravno se vrti, t.e. ja vrti duhot hahaahah. i tako dalje.... i bidejki u pofrum imame gluvci ke pomrdnese nekoj glusec nesto i site piskanje, derenje, ne se znaese koj pie akoj zdriga katastrofa... to bi bilo to

ja imam vikano i vistina e ozbilno... sum se serel od strav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom