Повик до сите тјунери и љубители на автомобилизмот

• Креатор на темата Креатор на темата petar_alfa
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
1 април 2010
Мислења
14
Поени од реакции
0
На 1ви Мај во Струга, на паркингот пред хотел Дрим ке има промоција на АК Тунинг.
Затоа ова е:
ПОВИК ДО СИТЕ ТУНЕРИ ВО МАКЕДОНИЈА ЗА УЧЕСТВО НА НАШАТА ПРОМОЦИЈА И ПОВИК ДО СИТЕ ОНИЕ КОИ НА НЕКОЈ НАЧИН САКААТ ДА ПРИДОНЕСАТ И УЧЕСТВУВААТ ВО ОРГАНИЗАЦИЈАТА.

За подетални информации во врска со тоа како може да учествувате на промоцијата или да бидете дел од АК Тунинг можете да ја посетите веб страницата

http://www.tuning.mk

Се надевам и би сакал да не има во што е можно поголем број на 1ви Мај на паркингот кај хотел Дрим во Струга.

Прогамата е готова, па затоа еве еден мал апдејт за тоа што ќе се случува на 1ви Мај:

11:00 - Проверка 1
12:00 - Проверка 2

13:00 - Отворање на TUNING SHOW 2010
13:15 - Презентација на членовите на АК ТУНИНГ
13:40 - Промоција
14:00 - Музика и забава, гласање на публиката, разгледување на колите
15:00 - BURNOUT PARADISE
15:50 - Завршеток на гласањето
16:00 - Прогласување на победниците и доделување на наградите
16:15 - Завршеток на манифестацијата

Оние што ќе бидат таму нека направат фотки :helou:

Де бе... ако е тапа како и секоја година (читај врнежливо време кој иди кој неиди на излет) можи да се прај еден излет до Струга. Ќе видиме како ќе биди расположението, затоа несакам ништо да коментирам предвреме. Ако ме дувни ветро натаму, ќе постирам сликички дефинитивно.

Зошто не направиле драгстер па да има што да се види да се привлече публика ова со стајлинг разгледување коли е малце лошо познавајки колку е мала македонија горе доле ги знаеме колите. А Burnouт вреди да се гледа ама доколку има довлно храбри да си ги искинат гумите а најчесто такви се двајца тројца. Вакво шоу имаше нешто на Белви ама не ми напрај мерак само драгстер е мајката ама треба шушки за организирање :toe:

Незнам дали сум на вистинското место...
Поминав низ паркот во Струмица, имаше десетина Буби...нешто како мини собирче, паркирани убаво една до друга, ама немаше луѓе (сопственици) околу нив. Така да, не ми беше јасно што е работата...
Возилата беа претежно струмички, но имаше и една скопска, две кочански и една-два штипски.
Мене ми се допадна една од кочанските...портокалова, алуминиумски бандаши, и со airbrush цртеж на хаубата...вкусно средена, иако сум љубител на класика. :)

П.С. Не носев апарат со мене да сликам, а телефонот не ги вади баш најубаво...

Поминав низ паркот во Струмица, имаше десетина Буби...нешто како мини собирче, паркирани убаво една до друга, ама немаше луѓе (сопственици) околу нив. Така да, не ми беше јасно што е работата...
Возилата беа претежно струмички, но имаше и една скопска, две кочански и една-два штипски.
Мене ми се допадна една од кочанските...портокалова, алуминиумски бандаши, и со airbrush цртеж на хаубата...вкусно средена, иако сум љубител на класика. :)

Тоа изгледа ко Буба клуб да е има повеќе такви имаше за дијана клуб за мини мориси клубче се собираат и си возат.

ова за нај звук да го убедам брачедов ќе ги искиниме... со 6 вуфери по 500 вати и 2 JVC и 1 Pioneer појачала по 600 W ама треба да ги наместиме и плус уште еден акумулатор :) на опел аскона лолз :)

Сакавме и драгстер да има ама знаете какви се од полиција кај нас, тешко многу да дозволат таква работа.Наредната изложба во Битола што ке ја оргнизираме во јуни/јули се надевам дека ќе дозволат драгстер трки да има.

StormRage убеди го брачедот и на 1ви Мај да трешти Струга :vozbud:

24908_1268813762078_1281841153_30658150_155608_n.jpg

Таа кочанската портокаловата ја гледам секој ден супер ауто само има една маана многу брчи а типот кој ја вози има обичај да ја поднагази.

го заборавив и најбитното...ќе има и SEXY CAR WASH:drk: :)

па пошо ми пропадна планот за први мај... идам :vozbud:

Сакавме и драгстер да има ама знаете какви се од полиција кај нас, тешко многу да дозволат таква работа.Наредната изложба во Битола што ке ја оргнизираме во јуни/јули се надевам дека ќе дозволат драгстер трки да има.

нишо пријателе нејќит... иначе имавме едно од овие JVC и 2 вуфери во 101 негов... ко ќе се врвеше по струга се гледаше во нас :)... јбг си има план чоекот... и успат ќе се распаднеше асконата... имаше да не можиме да ја дособериме хахаххаха

24908_1268813762078_1281841153_30658150_155608_n.jpg

ова да ова е супер работа се надевам ке се оствари па и ние тука да ги видиме сите количина на едно место.

п.с ако се оствари ова јас присуствувам со кастом чопер(точак)

Па еве се вратив... се беше ок само некако соројве со голфојте ја претераја, плус тој шо победи беше ептен некако начичкан ама јбг... Брнаутот беше супер ама само 3 коли па нишо, Стилото со звукот испартали цело се тресеше хехе, Фиќото беше лудница и најглавното го немаше... никој кола не миеше :(

п.с. Која ви беше тетката? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom