Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
naum_spaseski напиша:
Ако купам UPS, тогаш би го апдејтирал, ама вака.... ме уплаши, зашто игра струјава овде. А колку бреме трае апдејтирањето? Да знам колкав период треба да чекам...

макс до 40 мин зависи од конекцијата. На кабловскиов како мене се апдејтува за 25/30 мин.

Имам Нокиа Н73 и нешто шубе ми е џојстикот да не ми се заебе. Па ме интересира дали важи гаранцијата и за џојстикот?

Sony-Ericsson-K750i-W800.jpg

Дали е ова можно?

Jane напиша:
Имам Нокиа Н73 и нешто шубе ми е џојстикот да не ми се заебе. Па ме интересира дали важи гаранцијата и за џојстикот?
да бе стварно у последно време почнаа да им се разлабавуваат џоистиците, штета што никој нема да ви признае гаранција - оти тоа е дел од потрошниот материја исто како и кај сони-ериксоните.

naum_spaseski напиша:
Sony-Ericsson-K750i-W800.jpg

Дали е ова можно?

и претходно имам напишано, разликата помегу К750 е W800 е само маската, софтверот и мемориската картичка. Останато тотално се е исто.
Т.Е. Едно време доста добро се заработуваше и од конвертирање од К750 во W800.

едно прашање: едно другарче има nokia e50, ама има еден проблем незнаеме како да го уклучиме светлото на тастатурата, оа ако знае некој да ми помогне бујрум, фала однапред!

мислам дека има една опција како сензор он/офф. не сум сигурен али повекето нови нокии ја имаат таа опција... ако не поминете кај мене у мобилара да го разгледам и ке ви кажам...
знам 6630 ако имаш неоригинална маска цело време светлата на макс ке бидат ради сензорот...

да затоа знам, ама мислам дека овој уопште нема сензор и цело време не му светат дугмињата.

не е можно, има опција во сетингс, во дисплеј подесување на светлина стај до максимум и провери го во тотално мрачна просторија.

еве пробавме и нема везе тоа со светлото на дугмињата, само светлото на дисплејот се појачува, а дугмињата пак уопште не светат!!!

Necrophilia напиша:
да бе стварно у последно време почнаа да им се разлабавуваат џоистиците, штета што никој нема да ви признае гаранција - оти тоа е дел од потрошниот материја исто како и кај сони-ериксоните.
Abe luhje use li ne razbravte da kupuvate mobilen bez dzojstik.Zlaten D900:pos2: :baeh:

Se smeam

ve molam za pomos

iam nokia E50 ama iam eden mal problem. Imeno koa e uklucen tel. kopcinata ne svetat. Dali znae nekoj da mi pomogne
odnapred blagodaram

iam nokia E50 ama iam eden mal problem. Imeno koa e uklucen tel. kopcinata ne svetat. Dali znae nekoj da mi pomogne
odnapred blagodaram

armin06 напиша:
Abe luhje use li ne razbravte da kupuvate mobilen bez dzojstik.Zlaten D900:pos2: :baeh:

Se smeam

абе кој за што си е, што ке ми е телефон кој штоа за 1 месец губи цели 100 евра, не се прлјам уопште со таков:) :baeh: :baeh: :baeh: (се шалам)

BEZSTRASNIOT напиша:
абе кој за што си е, што ке ми е телефон кој штоа за 1 месец губи цели 100 евра, не се прлјам уопште со таков:) :baeh: :baeh: :baeh: (се шалам)
ваљда немаш намера да ко продадвиш по еден месец.да не сакаш да скокне цената ти. шалили смо се

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom